0304 59 10 Mięso (nawet rozdrobnione) z ryb słodkowodnych (z wył. z filetów, tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych, łososiowatych, ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae), świeże lub schłodzone
Kod CN 0304 59 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.11.0 - Ryby, filety rybne i pozostałe mięso z ryb (włączając rozdrobnione), świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4002 51 00 - Kauczuk akrylonitrylowo-butadienowy (NBR), lateks
-
Kod CN: 9405 50 00 - Nieelektryczne lampy i oprawy oświetleniowe, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2833 29 80 - Siarczany (z wył. sodu, magnezu, glinu, niklu, miedzi, baru, kadmu, chromu, cynku, kobaltu, tytanu, ołowiu i rtęci)
-
Kod CN: 3913 90 00 - Polimery naturalne, i modyfikowane polimery naturalne, np. utwardzone białka, pochodne chemiczne kauczuku naturalnego, gdzie indziej niesklasyfikowane, w formach podstawowych (z wył. kwasu alginowego, jego soli i estrów)
-
Kod CN: 0204 21 00 - Tusze i półtusze z owiec (z wył. z jagniąt), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 42 30 - Kaczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, zamrożone, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, ale z szyjami, sercami, wątróbkami i żołądkami, znane jako „kaczki 70 %”
-
Kod CN: 0305 44 10 - Węgorze (Anguilla spp.), wędzone, włącznie z filetami, inne niż jadalne odpadki rybne
-
Kod CN: 0403 10 - Jogurt, nawet aromatyzowany lub zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego, owoców, orzechów lub kakao
-
Kod CN: 0303 59 90 - Kanagurty (Rastrelliger spp.), makrele królewskie (Scomberomorus spp.), karanksy (Caranx spp.), błyszczyki (Pampus spp.), sajra (Cololabis saira), trzogony (Decapterus spp.), gromadnik, kapelan (Mallotus villosus), pelamida (Sarda spp.), marliny, żaglice, żaglicowate (Istiophoridae), zamrożone
-
Kod CN: 0207 60 81 - Kawałki z kośćmi z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone, gdzie indziej niesklasyfikowane