0304 89 10 Filety z ryb słodkowodnych, gdzie indziej niesklasyfikowane, zamrożone
Kod CN 0304 89 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7306 40 20 - Rury, przewody rurowe i profile drążone, spawane, zgrzewane, o okrągłym przekroju poprzecznym, ze stali nierdzewnej, ciągnione na zimno lub walcowane na zimno (z wył. wyrobów o zewnętrznym i wewnętrznym przekroju poprzecznym w kształcie koła i których zewnętrzna średnica > 406,4 mm, lub rur przewodowych, w rodzaju stosowanych do rurociągów ropy naftowej lub gazu, lub rur okładzinowych i przewodów rurowych, w rodzaju stosowanych do wierceń ropy naftowej lub gazu)
-
Kod CN: 5408 32 00 - Tkaniny z przędzy zawierającej głównie, ale < 85% masy włókna ciągłego sztucznego, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, barwione (z wył. wykonanych z przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie z włókien wiskozowych)
-
Kod CN: 5703 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe włókiennicze, igłowe, nawet gotowe
-
Kod CN: 0306 95 30 - Krewetki z rodziny Pandalidae, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. z rodzaju Pandalus)
-
Kod CN: 6203 29 90 - Komplety, męskie lub chłopięce, z materiałów włókienniczych (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny, z włókien chemicznych, z dzianin, kompletów narciarskich i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 8455 30 31 - Walce robocze do walcowania na gorąco; walce oporowe do walcowania na gorąco i na zimno, ze stali kutej swobodnie, do metalu
-
Kod CN: 8534 00 19 - Obwody drukowane, w postaci jedynie elementów przewodzących i styków (z wył. obwodów wielowarstwowych)
-
Kod CN: 8487 90 90 - Części maszyn i urządzeń, objętych działem 84, nieprzeznaczone do zastosowań specjalnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0307 91 00 - Mięczaki, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. ostryg, przegrzebków z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, małż [Mytilus spp., Perna spp.], mątw i kałamarnic , ośmiornic [Octopus spp.], ślimaków, innych niż ślimaki morskie, małż, sercówek, uchowców i skrzydelników); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 4107 - Skóra wyprawiona przetworzona dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, włączając skórę pergaminowaną, bydlęcą (włączając bawolą) lub zwierząt jednokopytnych, odwłoszona, nawet dwojona (z wył. skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)