0307 91 00 Mięczaki, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. ostryg, przegrzebków z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, małż [Mytilus spp., Perna spp.], mątw i kałamarnic , ośmiornic [Octopus spp.], ślimaków, innych niż ślimaki morskie, małż, sercówek, uchowców i skrzydelników); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, świeże lub schłodzone
Kod CN 0307 91 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.42.0 - Pozostałe mięczaki żywe, świeże lub schłodzone, niehodowlane
-
Kod PKWiU: 03.00.44.0 - Pozostałe mięczaki żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3920 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z tworzyw sztucznych niekomórkowych, niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych i pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918)
-
Kod CN: 2931 31 00 - Metylofosfonian dimetylu
-
Kod CN: 5516 24 00 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych sztucznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi, zadrukowane
-
Kod CN: 8421 21 00 - Urządzenia i aparatura do filtrowania lub oczyszczania wody
-
Kod CN: 8211 94 00 - Ostrza z metalu nieszlachetnego do noży stołowych, kieszonkowych i innych objętych pozycją 8211
-
Kod CN: 3502 90 - Albuminy, albuminiany i pozostałe pochodne albumin (z wył. albuminy jaja i albuminy mleka [włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki], i organicznych i nieorganicznych związków rtęci, nawet zdefiniowanych chemicznie)
-
Kod CN: 1006 20 15 - Ryż łuskany (brązowy), długoziarnisty, o stosunku długości do szerokości > 2 ale < 3, parzony
-
Kod CN: 2001 90 40 - Ignamy, słodkie ziemniaki i podobne jadalne części roślin, zawierające >= 5 % masy skrobi, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 0709 99 10 - Warzywa sałatowe inne niż sałata (Lactuca sativa) i cykoria (Cichorium spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 4407 93 99 - Drewno z klonu "Acer spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm (z wył. Struganego, szlifowanego lub łączonego stykowo)