0304 96 30 Mięso (nawet rozdrobnione) z żarłacza błękitnego (Prionace glauca), zamrożone
Kod CN 0304 96 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.15.0 - Pozostałe zamrożone mięso z ryb, włączając rozdrobnione
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8412 90 80 - Części nieelektrycznych silników i siłowników, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0303 34 00 - Turbot i skarp (Psetta maxima), zamrożone
-
Kod CN: 3814 00 - Organiczne złożone rozpuszczalniki i rozcieńczalniki, gdzie indziej niesklasyfikowane; gotowe zmywacze farb i lakierów (z wył. zmywacza do paznokci)
-
Kod CN: 8504 40 82 - Prostowniki (z wył. w rodzaju stosowanych z urządzeniami telekomunikacyjnymi, maszynami do automatycznego przetwarzania danych i ich urządzeniami)
-
Kod CN: 2008 99 11 - Imbir, przetworzony lub zakonserwowany, zawierający dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <=11,85 % mas.
-
Kod CN: 0304 42 90 - Filety z pstrąga i troci (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae) (z wył. z gatunku Oncorhynchus mykiss, o masie > 400 g każdy), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2515 - Marmur, trawertyn, ekausyna i pozostałe wapienne kamienie pomnikowe lub budowlane, o pozornej gęstości => 2,5, oraz alabaster, nawet wstępnie obrobione lub tylko pocięte, przez piłowanie lub inaczej, na bloki lub płyty o kształcie prostokątnym lub kwadratowym (z wył. w postaci granulek, kruszywa lub proszku)
-
Kod CN: 3809 10 50 - Środki wykańczalnicze, nośniki barwników przyśpieszające barwienie, utrwalacze barwników i pozostałe preparaty, takie jak klejonki i zaprawy, w rodzaju stosowanych w przemysłach włókienniczym, papierniczym, skórzanym i podobnych, gdzie indziej niesklasyfikowane, na bazie substancji skrobiowych, zawierające >= 70%, ale < 83% masy tych substancji
-
Kod CN: 8714 10 10 - Hamulce i ich części, do motocykli, włącznie z motorowerami
-
Kod CN: 1104 23 - Ziarna kukurydzy łuszczone, perełkowane, krojone lub śrutowane lub inaczej obrobione (z wył. płatkowanych, miażdżonych, granulek i mąki)