2008 99 11 Imbir, przetworzony lub zakonserwowany, zawierający dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <=11,85 % mas.
Kod CN 2008 99 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2008 - Owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, inaczej przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem lub kwasem octowym, zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 2204 21 68 - Wina produkowane w Veneto, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych)
-
Kod CN: 9614 00 10 - Wstępnie ukształtowane klocki z drewna lub korzenia, do produkcji fajek
-
Kod CN: 0105 13 00 - Kaczki domowe, żywe, o masie <= 185 g
-
Kod CN: 8714 93 00 - Piasty, inne niż piasty hamujące („torpedo”) oraz koła łańcuchowe wolnych kół, do rowerów (z wył. do motocykli)
-
Kod CN: 2908 99 00 - Fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne fenoli lub fenoloalkoholi (z wył. pochodnych zawierających tylko podstawniki fluorowcowe oraz ich sole, dinosebu (ISO) i jego soli, i 4,6-Dinitro-o-krezolu (DNOC (ISO)) i jego soli)
-
Kod CN: 5205 28 00 - Nitka pojedyncza z włókien czesanych, zawierająca >= 85% masy bawełny i o masie liniowej < 83,33 decyteksa "o numerze metrycznym > 120" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 4302 30 10 - „Dropiate” skóry futerkowe, garbowane lub wykończone
-
Kod CN: 2309 90 91 - Wysłodki buraczane z dodatkiem melasy, w rodzaju stosowanych do karmienia zwierząt
-
Kod CN: 7407 29 00 - Sztaby, pręty i kształtowniki, ze stopów miedzi, gdzie indziej nieklasyfikowane (z wył. wyrobów ze stopów miedzi z cynkiem (mosiądz))