0305 54 30 Śledzie "Clupea harengus, Clupea pallasii", suszone, nawet solone, ale niewędzone (z wył. filetów)
Kod CN 0305 54 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.23.0 - Ryby suszone, solone lub w solance
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6104 32 00 - Żakiety z bawełny, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. kurtek od wiatru i podobnych artykułów)
-
Kod CN: 5502 - Kabelz włókna ciągłego sztucznego, spełniający wymagania określone w uwadze 1 do działu 55
-
Kod CN: 5607 29 00 - Szpagat, powróz, linki i liny, z sizalu lub pozostałych włókien tekstylnych z rodzaju Agave, nawet plecione lub oplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi (z wył. do wiązania lub belowania)
-
Kod CN: 3824 99 45 - Środki usuwające kamień kotłowy oraz środki podobne
-
Kod CN: 2008 19 95 - Orzechy prażone, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. orzeszków ziemnych, migdałów, orzechów pistacjowych, kokosowych, nerkowca, brazylijskich, areca "betel", cola i makadamia)
-
Kod CN: 1008 90 00 - Zboża (z wył. pszenicy i meslin, żyta, jęczmienia, owsa, kukurydzy, ryżu, ziarna sorgo, gryki, prosa i mozgi kanaryjskiej, mozgi kanaryjskiej, palusznika i pszenżyta)
-
Kod CN: 5212 12 10 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszane głównie lub wyłącznie z lnem, o masie powierzchniowej <= 200 g/m², bielone
-
Kod CN: 7225 30 10 - Wyroby walcowane płaskie ze stali narzędziowej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, w zwojach
-
Kod CN: 0207 60 61 - Nogi i ich kawałki, z kośćmi, z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 3925 10 00 - Zbiorniki, cysterny, kadzie i podobne pojemniki, o pojemności > 300 litrów, z tworzyw sztucznych