0306 32 10 Homary (Homarus spp.), żywe
Kod CN 0306 32 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.31.0 - Skorupiaki niezamrożone, niehodowlane
-
Kod PKWiU: 03.00.32.0 - Skorupiaki niezamrożone hodowlane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2909 30 10 - Eter difenylu (eter fenylowy, fenoksybenzen)
-
Kod CN: 2835 10 00 - Podfosforyny (fosforany I), fosforyny (fosforany III)
-
Kod CN: 5211 19 00 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszanej głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej > 200 g/m², niebielone (z wył. o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym i o splocie płóciennym)
-
Kod CN: 1515 90 29 - Olej z nasion tytoniu, surowy (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)
-
Kod CN: 2907 29 00 - Polifenole i fenoloalkohole (z wył. rezorcyny i jej soli, hydrochinonu (chinolu) i jego soli, i 4,4'-izopropylidenodifenolu (bisfenol A, difenylolopropan) i jego soli)
-
Kod CN: 1905 40 - Sucharki, tosty z chleba i podobne wyroby tostowe
-
Kod CN: 8433 40 00 - Prasy do belowania słomy lub paszy, włączając prasy zbierające
-
Kod CN: 2920 11 00 - Paration (ISO) i paration-metyl (ISO) (metyloparation)
-
Kod CN: 0403 10 59 - Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, w postaci stałej, o zawartości tłuszczu mlecznego > 27% masy
-
Kod CN: 0205 00 20 - Mięso z koni, osłów, mułów lub osłomułów, świeże lub schłodzone