0307 31 10 Małże (jadalne) "Mytilus spp.", nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone
Kod CN 0307 31 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.42.0 - Pozostałe mięczaki żywe, świeże lub schłodzone, niehodowlane
-
Kod PKWiU: 03.00.44.0 - Pozostałe mięczaki żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9105 21 00 - Zegary ścienne, zasilane elektrycznie
-
Kod CN: 7003 12 10 - Szyby niezbrojone, ze szkła lanego i walcowanego, optycznego, barwione w całej masie, nieprzezroczyste, powleczone lub posiadające warstwę pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową, ale nieobrobione inaczej
-
Kod CN: 0302 43 10 - Sardynki "Sardina pilchardus", świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8459 49 00 - Wytaczarki do obróbki metalu, niesterowane numerycznie (z wył. obrabiarek z jednostkami obróbkowymi prowadnicowymi i wiertarko-frezarek)
-
Kod CN: 7304 49 93 - Rury, przewody rurowe i profile drążone, bez szwu, o okrągłym przekroju poprzecznym, ze stali nierdzewnej, nieciągnione na zimno lub walcowane na zimno, o średnicy zewnętrznej <= 168,3 mm (z wył. rur przewodowych, w rodzaju stosowanych do rurociągów ropy naftowej lub gazu, lub rur okładzinowych i przewodów rurowych, w rodzaju stosowanych do wierceń ropy naftowej lub gazu, wyrobów objętych grupowaniem 7304 49 10)
-
Kod CN: 6204 - Kostiumy, komplety, żakiety, suknie, spódnice, spódnico-spodnie, spodnie, spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, bryczesy i szorty, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, kurtek od wiatru i podobnych artykułów, półhalek i halek, fig, dresów, ubiorów narciarskich i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 2918 16 00 - Kwas glukonowy, jego sole i estry
-
Kod CN: 8528 52 10 - Monitory w rodzaju wyłącznie lub głównie stosowanych w systemach do automatycznego przetwarzania danych objętych pozycją 8471 (z wył. CRT, zawierających aparaturę odbiorczą dla telewizji)
-
Kod CN: 2204 29 97 - Wina białe nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 10 l (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina ze szczepu)
-
Kod CN: 1905 90 30 - Chleb, bułki, niezawierające dodatku miodu, jajek, sera lub owoców, a zawierające w suchej masie <= 5% masy cukru lub tłuszczu