0402 99 10 Mleko i śmietana, zagęszczone, o zawartości tłuszczu <= 9,5%, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego (z wył. w stałej postaci)
Kod CN 0402 99 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.51.51.0 - Mleko i śmietana inne niż w postaci stałej, zagęszczone lub z dodatkiem cukru lub innego środka słodzącego
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1516 - Tłuszcze i oleje, zwierzęce lub roślinne i ich frakcje, częściowo lub całkowicie uwodornione, estryfikowane wewnętrznie, reestryfikowane lub elaidynizowane, nawet rafinowane, ale dalej nieprzetworzone
-
Kod CN: 2618 00 00 - Żużel granulowany [piasek żużlowy] z produkcji żeliwa lub stali
-
Kod CN: 0305 42 00 - Śledzie "Clupea harengus, Clupea pallasii", wędzone, włącznie z filetami, inne niż jadalne odpadki rybne
-
Kod CN: 6302 39 20 - Bielizna pościelowa, z lnu lub ramii (z wył. zadrukowanej i dzianej)
-
Kod CN: 0406 90 21 - Cheddar (z wył. tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 0506 10 00 - Osseina i kości poddane działaniu kwasu
-
Kod CN: 1901 - Ekstrakt słodowy; przetwory spożywcze z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; przetwory spożywcze z mleka, śmietany, maślanki, serwatki, kefiru i podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierające kakao lub zawierające < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
-
Kod CN: 2812 19 - Chlorki i tlenochlorki (z wył. chlorku karbonylu, (fosgen), tlenochlorku fosforu, trichlorku fosforu, pentachlorku fosforu, monochlorku siarki, dichlorku siarki i chlorku tionylu)
-
Kod CN: 2008 60 70 - Wiśnie i czereśnie, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku cukru, ani alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 4,5 kg
-
Kod CN: 8210 00 00 - Ręcznie obsługiwane urządzenia mechaniczne, o masie <= 10 kg, stosowane do przygotowania, obróbki lub podawania potraw lub napojów