1604 19 39 Ryby z rodzaju "Euthynnus", przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych, filetów znanych jako „loins” i z latającego lub paskowanego bonito [Euthynnus Katsuwonus pelamis])
Kod CN 1604 19 39 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2710 12 15 - Oleje lekkie i preparaty, z ropy naftowej lub z minerałów bitumicznych, do przeprowadzania przemian chemicznych (z wył. procesu specyficznego, zdefiniowanego w uwadze dodatkowej 5 do działu 27 i zawierających biodiesel)
-
Kod CN: 9207 10 10 - Organy klawiszowe, których dźwięk jest wytwarzany lub też musi być wzmocniony, elektrycznie
-
Kod CN: 7604 - Sztaby, pręty i kształtowniki, z aluminium, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 7219 90 20 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno i obrobione więcej, perforowane
-
Kod CN: 8412 90 40 - Części silników i siłowników hydraulicznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8543 70 02 - Wzmacniacze mikrofalowe
-
Kod CN: 3921 14 00 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z komórkowej celulozy regenerowanej, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych i pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918, i sterylnych chirurgicznych lub dentystycznych środków zapobiegających powstawaniu zrostów, objętych pozycją 3006 10 30)
-
Kod CN: 2805 40 - Rtęć
-
Kod CN: 0811 - Owoce i orzechy, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 7201 - Surówka i surówka zwierciadlista, w gąskach, blokach lub pozostałych pierwotnych postaciach