0601 Cebulki, bulwy, korzenie bulwiaste, pędy podziemne korony i kłącza, w stanie uśpienia roślin, wegetacji lub kwitnienia; rośliny cykorii i jej korzenie (z wył. cebulek, bulw, korzeni bulwiastych, wykorzystywanymi do spożycia przez ludzi i korzeni cykorii odmiany Cichorium intybus sativum)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0601 10 - Cebulki, bulwy, korzenie bulwiaste, pędy podziemne korony i kłącza, w stanie uśpienia roślin (z wył. wykorzystywanych do spożycia przez ludzi i roślinami i korzeni cykorii)
Kod CN: 0601 10 10 - Cebulki hiacyntów, w stanie uśpienia roślin
Kod CN: 0601 10 20 - Cebulki narcyzów, w stanie uśpienia roślin
Kod CN: 0601 10 30 - Cebulki tulipanów, w stanie uśpienia roślin
Kod CN: 0601 10 40 - Cebulki gliadioli, w stanie uśpienia roślin
Kod CN: 0601 10 90 - Cebulki, bulwy, korzenie bulwiaste, pędy podziemne korony i kłącza, w stanie uśpienia roślin (z wył. wykorzystywanych do spożycia przez ludzi, hiacyntów, narcyzów, tulipanów, gladioli oraz roślin i korzeni cykorii)
Kod CN: 0601 20 - Cebulki, bulwy, korzenie bulwiaste, pędy podziemne, korony i kłącza, w stanie wegetacji lub kwitnienia, rośliny cykorii i jej korzenie (z wył. wykorzystywanych do spożycia przez ludzi i korzeni cykorii odmiany Cichorium intybus sativum)
Kod CN: 0601 20 10 - Rośliny cykorii i jej korzenie (z wył. korzeni cykorii odmiany Cichorium intybus sativum)
Kod CN: 0601 20 30 - Cebulki orchidei, hiacyntów, narcyzów i tulipanów, w stanie wegetacji lub kwitnienia
Kod CN: 0601 20 90 - Cebulki, bulwy, korzenie bulwiaste, pędy podziemne korony i kłącza, w stanie wegetacji lub kwitnienia (z wył. wykorzystywanych do spożycia przez ludzi, orchidei, hiacyntów, narcyzów, tulipanów oraz roślin i korzeni cykorii)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 6117 80 10 - Gotowe dodatki odzieżowe, dziane, uelastycznione lub gumowane, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 9405 99 00 - Części lamp elektrycznych i opraw oświetleniowych, reklam świetlnych, podświetlanych tablic, znaków informacyjnych, i podobnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 2903 89 80 - Fluorowcowane pochodne węglowodorów cykloalkanowych, cykloalkenowych i cykloterpenowych (z wył. 1,2,3,4,5,6-heksachlorocykloheksanu (HCH (ISO)), lindanu (ISO, INN), aldryny (ISO), chlordanu (ISO), heptachloru (ISO), mireksu (ISO), 1,2-dibromo-4-(1,2-dibromoetylo)cykloheksanu i tetrabromocyklooktanów)
Kod CN: 0403 90 99 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, o zawartości tłuszczu mlecznego > 6% masy (z wył. w stałej postaci i jogurtu)
Kod CN: 3603 00 40 - Spłonki nabojowe (z wył. łusek nabojów ze spłonkami)
Kod CN: 2009 90 41 - Mieszanki soków owoców cytrusowych i soku ananasowego, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN: 4407 25 10 - Ciemnoczerwone meranti, jasnoczerwone meranti i meranti bakau, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, łączone stykowo, nawet strugane lub szlifowane
Kod CN: 0813 50 39 - Mieszaniny wyłącznie jadalnych i suszonych orzechów objętych pozycją 0802 (z wył. orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i orzechów makadamia)