0709 60 Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0709 93 - Dynie i tykwy (Cucurbita spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2008 99 11 - Imbir, przetworzony lub zakonserwowany, zawierający dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <=11,85 % mas.
-
Kod CN: 8112 92 10 - Hafn "celticum", nieobrobiony plastycznie, proszki hafnu, odpady i złom hafnu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających hafn)
-
Kod CN: 9026 80 80 - Przyrządy i aparatura do pomiaru lub kontroli parametrów cieczy lub gazów, nieelektroniczne, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2508 50 00 - Andaluzyt, cyjanit i sylimanit
-
Kod CN: 5206 11 00 - Nitka pojedyncza z włókien nieczesanych, zawierająca głównie, ale < 85% masy bawełny i o masie liniowej >= 714,29 decyteksa "o numerze metrycznym <= 14" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 0709 99 90 - Warzywa, świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8414 20 80 - Pompy powietrzne ręczne lub nożne (z wył. pompek ręcznych do rowerów)
-
Kod CN: 5407 43 00 - Tkaniny z przędzy zawierającej >= 85% masy włókien ciągłych, z nylonu lub pozostałych poliamidów, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 2103 90 30 - Gorzkie aromatyczne zaprawy o objętościowej mocy alkoholu >= 44,2%, ale <= 49,2 % obj., zawierające >= 1,5%, ale <= 6 % masy goryczki, przypraw i różnych składników oraz >= 4%, ale <= 10% masy cukru, w pojemnikach o objętości <= 0,5 litra