0711 20 90 Oliwki, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia, do produkcji oliwy
Kod CN 0711 20 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.12.0 - Warzywa zakonserwowane tymczasowo
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8447 12 00 - Dziewiarki okrągłe, o średnicy cylindra >165 mm
-
Kod CN: 6305 32 90 - Opakowania zbiorcze, pośrednie, giętkie, w rodzaju stosowanych do pakowania towarów, z materiałów włókienniczych chemicznych (z wył. z taśmy polietylenowej lub polipropylenowej, lub podobnej)
-
Kod CN: 5807 - Etykietki, odznaki i podobne artykuły z materiałów włókienniczych, w sztukach, paskach lub wykrojone do kształtu lub wymiaru, niehaftowane
-
Kod CN: 2819 90 - Tlenki i wodorotlenki chromu (z wył. tritlenku chromu)
-
Kod CN: 2707 99 20 - Antracen (z wył. chemicznie zdefiniowanego); lekkie składniki siarkowe z destylacji wysokotemperaturowej smoły węglowej
-
Kod CN: 5401 10 - Nici do szycia z włókien ciągłych syntetycznych, nawet pakowane do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 1004 10 00 - Nasiona owsa
-
Kod CN: 0302 43 10 - Sardynki "Sardina pilchardus", świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2909 60 00 - Nadtlenki alkoholowe, nadtlenki eterowe, nadtlenki ketonowe oraz ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne
-
Kod CN: 2204 21 95 - Wina białe ze szczepu, bez ChNP i ChOG, nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l (inne niż wina musujące i pół-musujące)