0714 Maniok, maranta, salep, topinambur, słodkie ziemniaki i podobne korzenie i bulwy o dużej zawartości skrobi lub inuliny, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek; rdzeń sagowca
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0714 10 00 - Korzenie i bulwy manioku "cassava", świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek
Kod CN: 0714 20 - Ziemniaki słodkie, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek
Kod CN: 0714 20 10 - Ziemniaki słodkie, świeże, całe, do spożycia przez ludzi
Kod CN: 0714 20 90 - Ziemniaki słodkie, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek (z wył. ziemniaków słodkich, świeżych, całych, do spożycia przez ludzi)
Kod CN: 0714 30 00 - Pochrzyn (ignam) (Dioscorea spp.), świeży, schłodzony, zamrożony lub suszony, nawet w plastrach, lub w postaci granulek
Kod CN: 0714 40 00 - Kolokazja jadalna (taro) (Colocasia spp.), świeża, schłodzona, zamrożona lub suszona, nawet w plastrach, lub w postaci granulek
Kod CN: 0714 50 00 - Ksantosoma (żółtosocza lub malanga) (Xanthosoma spp.), świeża, schłodzona, zamrożona lub suszona, nawet w plastrach, lub w postaci granulek
Kod CN: 0714 90 - Maniok, maranta, salep, topinambur, słodkie ziemniaki i podobne korzenie i bulwy o dużej zawartości skrobi lub inuliny, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek, i rdzeń sagowca (z wył. manioku "cassava", słodkich ziemniaków, pochrzyna, kolokazja jadalnej i ksantosomy)
Kod CN: 0714 90 20 - Maranta, salep i podobne korzenie i bulwy o dużej zawartości skrobi, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek (z wył. Manioku "cassava", słodkich ziemniaków, pochrzyna, kolokazja jadalnej i ksantosomy)
Kod CN: 0714 90 90 - Korzenie i bulwy topinamburu i podobnych korzeni i bulw o dużej zawartości skrobi lub inuliny, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek i rdzeń sagowca (z wył. korzeni i bulw manioku, maranty, salepu, słodkich ziemniaków i pochrzyna, kolokazja jadalnej i ksantosomy)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2849 90 50 - Węgliki glinu, chromu, molibdenu, wanadu, tantalu, tytanu, nawet niezdefiniowane chemicznie
Kod CN: 8408 10 39 - Silniki spalinowe tłokowe z zapłonem samoczynnym (wysokoprężne i średnioprężne), nowe, do napędu jednostek pływających, o mocy > 50 kW, ale <= 100 kW (inne niż do statków morskich objętych pozycjami od 8901 do 8906, holowników objętych podpozycją 8904 00 10 i okrętów wojennych objętych podpozycją 8906 10 00)
Kod CN: 6211 11 00 - Stroje kąpielowe męskie lub chłopięce (z wył. dzianych)
Kod CN: 6902 20 10 - Cegły, płyty, bloki i podobne wyroby ceramiczne konstrukcyjne, ogniotrwałe, zawierające >= 93% masy krzemionki (z wył. z krzemionkowych skał kopalnych lub z podobnych ziem krzemionkowych)
Kod CN: 0207 26 70 - Nogi i ich kawałki (z wył. podudzi), z indyka (z gatunków domowych), z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0802 12 90 - Migdały, świeże lub suszone, bez łupin (z wył. gorzkich)
Kod CN: 7210 70 10 - Blacha biała, o szerokości >= 600 mm i o grubości < 0,5 mm, pokryta cyną [warstwą zawierającą >= 97% masy cyny], nieobrobiona więcej niż lakierowana i wyroby walcowane płaskie powleczone lub pokryte tlenkiem chromu lub chromem i tlenkiem chromu, z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, lakierowane
Kod CN: 0904 22 00 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, suszone, rozgniatane lub mielone
Kod CN: 6204 62 33 - Spodnie i bryczesy, z kordu genua przeciętego (welwetu), damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, roboczych, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki i fig)
Kod CN: 0303 68 90 - Błękitek południowy (Micromesistius australis), zamrożony