0714 Maniok, maranta, salep, topinambur, słodkie ziemniaki i podobne korzenie i bulwy o dużej zawartości skrobi lub inuliny, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek; rdzeń sagowca
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0714 10 00 - Korzenie i bulwy manioku "cassava", świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek
Kod CN: 0714 20 - Ziemniaki słodkie, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek
Kod CN: 0714 20 10 - Ziemniaki słodkie, świeże, całe, do spożycia przez ludzi
Kod CN: 0714 20 90 - Ziemniaki słodkie, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek (z wył. ziemniaków słodkich, świeżych, całych, do spożycia przez ludzi)
Kod CN: 0714 30 00 - Pochrzyn (ignam) (Dioscorea spp.), świeży, schłodzony, zamrożony lub suszony, nawet w plastrach, lub w postaci granulek
Kod CN: 0714 40 00 - Kolokazja jadalna (taro) (Colocasia spp.), świeża, schłodzona, zamrożona lub suszona, nawet w plastrach, lub w postaci granulek
Kod CN: 0714 50 00 - Ksantosoma (żółtosocza lub malanga) (Xanthosoma spp.), świeża, schłodzona, zamrożona lub suszona, nawet w plastrach, lub w postaci granulek
Kod CN: 0714 90 - Maniok, maranta, salep, topinambur, słodkie ziemniaki i podobne korzenie i bulwy o dużej zawartości skrobi lub inuliny, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek, i rdzeń sagowca (z wył. manioku "cassava", słodkich ziemniaków, pochrzyna, kolokazja jadalnej i ksantosomy)
Kod CN: 0714 90 20 - Maranta, salep i podobne korzenie i bulwy o dużej zawartości skrobi, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek (z wył. Manioku "cassava", słodkich ziemniaków, pochrzyna, kolokazja jadalnej i ksantosomy)
Kod CN: 0714 90 90 - Korzenie i bulwy topinamburu i podobnych korzeni i bulw o dużej zawartości skrobi lub inuliny, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek i rdzeń sagowca (z wył. korzeni i bulw manioku, maranty, salepu, słodkich ziemniaków i pochrzyna, kolokazja jadalnej i ksantosomy)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 4820 20 00 - Zeszyty, z papieru lub tektury
Kod CN: 2008 99 24 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% masy i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <=11,85 % mas.
Kod CN: 8420 10 81 - Laminatory walcowe w rodzaju stosowanych wyłącznie lub głównie do produkcji podłoży obwodów drukowanych lub obwodów drukowanych
Kod CN: 7304 59 - Rury, przewody rurowe i profile drążone, bez szwu, o okrągłym przekroju poprzecznym, ze stali stopowej inna niż nierdzewna, nieciągnione na zimno lub walcowane na zimno (z wył. rur przewodowych, w rodzaju stosowanych do rurociągów ropy naftowej lub gazu, lub rur okładzinowych i przewodów rurowych, w rodzaju stosowanych do wierceń ropy naftowej lub gazu)
Kod CN: 6815 - Artykuły z kamienia lub pozostałych substancji mineralnych, włącznie z włóknami węglowymi, artykułami z włókien węglowych i artykułami z torfu, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 8302 50 00 - Wieszaki, podpórki i podobne uchwyty, z metalu nieszlachetnego
Kod CN: 8442 - Maszyny, urządzenia i wyposażenie (inne niż obrabiarki objęte pozycjami od 8456 do 8465) do przygotowywania lub wykonywania płyt, cylindrów lub innych elementów drukarskich; płyty, cylindry i inne elementy drukarskie; płyty, cylindry i kamienie litograficzne, przygotowane do celów drukarskich, np. strugane, ziarnowane lub polerowane; ich części
Kod CN: 5206 24 00 - Nitka pojedyncza z włókien czesanych, zawierająca głównie, ale < 85% masy bawełny i o masie liniowej >= 125 decyteksa, ale < 192,31 decyteksa "o numerze metrycznym > 52, ale <= 80 "(z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
Kod CN: 0207 11 10 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, oskubane i bez jelit, z głowami i łapkami, znane jako „kurczaki 83 %”, świeże lub schłodzone