0714 Maniok, maranta, salep, topinambur, słodkie ziemniaki i podobne korzenie i bulwy o dużej zawartości skrobi lub inuliny, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek; rdzeń sagowca
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0714 10 00 - Korzenie i bulwy manioku "cassava", świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek
Kod CN: 0714 20 - Ziemniaki słodkie, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek
Kod CN: 0714 20 10 - Ziemniaki słodkie, świeże, całe, do spożycia przez ludzi
Kod CN: 0714 20 90 - Ziemniaki słodkie, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek (z wył. ziemniaków słodkich, świeżych, całych, do spożycia przez ludzi)
Kod CN: 0714 30 00 - Pochrzyn (ignam) (Dioscorea spp.), świeży, schłodzony, zamrożony lub suszony, nawet w plastrach, lub w postaci granulek
Kod CN: 0714 40 00 - Kolokazja jadalna (taro) (Colocasia spp.), świeża, schłodzona, zamrożona lub suszona, nawet w plastrach, lub w postaci granulek
Kod CN: 0714 50 00 - Ksantosoma (żółtosocza lub malanga) (Xanthosoma spp.), świeża, schłodzona, zamrożona lub suszona, nawet w plastrach, lub w postaci granulek
Kod CN: 0714 90 - Maniok, maranta, salep, topinambur, słodkie ziemniaki i podobne korzenie i bulwy o dużej zawartości skrobi lub inuliny, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek, i rdzeń sagowca (z wył. manioku "cassava", słodkich ziemniaków, pochrzyna, kolokazja jadalnej i ksantosomy)
Kod CN: 0714 90 20 - Maranta, salep i podobne korzenie i bulwy o dużej zawartości skrobi, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek (z wył. Manioku "cassava", słodkich ziemniaków, pochrzyna, kolokazja jadalnej i ksantosomy)
Kod CN: 0714 90 90 - Korzenie i bulwy topinamburu i podobnych korzeni i bulw o dużej zawartości skrobi lub inuliny, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek i rdzeń sagowca (z wył. korzeni i bulw manioku, maranty, salepu, słodkich ziemniaków i pochrzyna, kolokazja jadalnej i ksantosomy)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8107 90 00 - Artykuły z kadmu, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 0408 19 20 - Żółtka jaj suszone, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nienadające się do spożycia przez ludzi (z wył. suszonych)
Kod CN: 7228 10 20 - Sztaby i pręty, ze stali szybkotnącej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane; walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, nieobrobione więcej niż platerowane (z wył. półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco sztab i prętów w nieregularnych kręgach)
Kod CN: 8412 10 00 - Silniki odrzutowe inne niż turboodrzutowe
Kod CN: 9018 90 84 - Aparatura i przyrządy, stosowane w medycynie, chirurgii lub weterynarii, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 8476 89 90 - Automaty do sprzedaży towarów, niezawierające urządzeń podgrzewających lub schładzających (z wył. automatów do sprzedaży napojów i automatów do rozmieniania pieniędzy)
Kod CN: 3909 39 00 - Żywice aminowe, w formach podstawowych (z wył. żywic mocznikowych, żywic tiomocznikowych, żywic melaminowych i MDI)
Kod CN: 5603 14 - Włókniny, nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub laminowane, gdzie indziej niesklasyfikowane, z włókien ciągłych chemicznych, o masie powierzchniowej > 150 g/m²