1703 Melasy powstałe z ekstrakcji lub rafinacji cukru
Podrzędne kody CN
Kod CN: 1703 10 00 - Melasy trzcinowe powstałe z ekstrakcji lub rafinacji cukru
Kod CN: 1703 90 00 - Melasy buraczane powstałe z ekstrakcji lub rafinacji cukru
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8606 99 00 - Wagony towarowe, kolejowe lub tramwajowe (z wył. specjalnie skonstruowanych do przewozu substancji wysoko radioaktywnych, cystern i temu podobnych, wagonów izolowanych lub chłodzących towary, wagonów towarowych samowyładowczych oraz odkrytych z niezdejmowanymi bokami, o wysokości > 60 cm)
Kod CN: 0204 50 39 - Kawałki mięsa z kóz, bez kości, świeże lub schłodzone
Kod CN: 4203 29 90 - Rękawiczki, mitenki i rękawice z jednym palcem, ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej (z wył. zaprojektowanych specjalnie do stosowania w sporcie i ochronnych dla wszystkich zawodów)
Kod CN: 2204 10 - Wino musujące ze świeżych winogron
Kod CN: 0207 26 40 - Grzbiety, szyje, grzbiety, włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 1302 - Soki i ekstrakty roślinne; substancje pektynowe, pektyniany i pektany; agar-agar i pozostałe śluzy i zagęszczacze, nawet modyfikowane, pochodzące z produktów roślinnych
Kod CN: 2816 40 00 - Tlenki, wodorotlenki i nadtlenki strontu lub baru
Kod CN: 1212 21 00 - Wodorosty morskie i pozostałe algi, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet mielone, nadające się do spożycia przez ludzi
Kod CN: 0304 95 25 - Mięso (nawet rozdrobnione), z dorsza z gatunku Gadus morhua (z wył. filetów i surimi), zamrożone
Kod CN: 5206 42 00 - Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z włókien czesanych, zawierająca głównie, ale < 85% masy bawełny i o masie liniowej nitki pojedynczej >= 232,56 decyteksa, ale < 714,29 decyteksa "o numerze metrycznym > 14, ale <= 43, dla nitki pojedynczej" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)