0801 22 00 Orzechy brazylijskie, świeże lub suszone, bez łupin
Kod CN 0801 22 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.25.0 - Orzeszki ziemne, migdały, kasztany jadalne i inne orzechy, łuskane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2925 11 00 - Sacharyna i jej sole
-
Kod CN: 6107 21 00 - Koszule nocne i piżamy, męskie lub chłopięce, z bawełny, dziane (z wył. koszulek trykotowych i pozostałych trykotów)
-
Kod CN: 0902 20 00 - Herbata zielona (niefermentowana), w bezpośrednich opakowaniach o zawartości > 3 kg
-
Kod CN: 3809 10 - Środki wykańczalnicze, nośniki barwników przyśpieszające barwienie, utrwalacze barwników i pozostałe preparaty, takie jak klejonki i zaprawy, w rodzaju stosowanych w przemysłach włókienniczym, papierniczym, skórzanym i podobnych, gdzie indziej niesklasyfikowane, na bazie substancji skrobiowych
-
Kod CN: 1302 39 00 - Śluzy i zagęszczacze, nawet modyfikowane, pochodzące z produktów roślinnych (z wył. chleba świętojańskiego, nasion chleba świętojańskiego lub z nasion rośliny guar i agar-agar)
-
Kod CN: 2008 99 48 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające alkoholu, ale z dodatkiem cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg
-
Kod CN: 8904 00 99 - Pchacze (z wył. pełnomorskich)
-
Kod CN: 0403 90 79 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. jogurtu)
-
Kod CN: 3823 12 00 - Kwas oleinowy, przemysłowy
-
Kod CN: 6704 11 00 - Kompletne peruki z materiałów włókienniczych syntetycznych