10.39.25.0 Orzeszki ziemne, migdały, kasztany jadalne i inne orzechy, łuskane
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.25 - Orzeszki ziemne i orzechy, łuskane
Kod PKWiU 10.39.25.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0801 22 00 - Orzechy brazylijskie, świeże lub suszone, bez łupin
-
Kod CN: 0801 32 00 - Orzechy nerkowca, świeże lub suszone, bez łupin
-
Kod CN: 0802 12 10 - Migdały gorzkie, świeże lub suszone, bez łupin
-
Kod CN: 0802 12 90 - Migdały, świeże lub suszone, bez łupin (z wył. gorzkich)
-
Kod CN: 0802 22 00 - Orzechy leszczyny "Corylus spp.", świeże lub suszone, bez łupin
-
Kod CN: 0802 32 00 - Orzechy włoskie, świeże lub suszone, bez łupin
-
Kod CN: 0802 42 00 - Kasztany "Castanea spp.", świeże lub suszone, bez łupin
-
Kod CN: 0802 52 00 - Pistacje, świeże lub suszone, bez łupin
-
Kod CN: 0802 62 00 - Orzechy makadamia, świeże lub suszone, bez łupin
-
Kod CN: 0802 70 00 - Orzechy kola (Cola spp.), świeże lub suszone, nawet łuskane lub obrane
-
Kod CN: 0802 80 00 - Orzechy areka, świeże lub suszone, nawet łuskane lub obrane
-
Kod CN: 0802 90 10 - Pecan, świeże lub suszone, nawet łuskane lub obrane
-
Kod CN: 0802 90 50 - Orzechy sosny, świeże lub suszone, nawet łuskane lub obrane
-
Kod CN: 0802 90 85 - Orzechy, świeże lub suszone, nawet łuskane lub obrane (z wył. orzechów kokosowych, orzechów brazylijskich, orzechów włoskich, orzechów nerkowca, migdałów, orzechów leszczyny, kasztanów "Castania spp.", pistacji, orzechów areca (lub betel), cola i pecan, orzechów sosny i orzechów makadamia)
-
Kod CN: 1202 42 00 - Orzeszki ziemne, łuskane, nawet łamane (z wył. nasion, prażonych lub poddanych w inny sposób obróbce cieplnej)
-
Kod CN: 1206 00 91 - Nasiona słonecznika, nawet łamane, wyłuskane, lub w łusce w paski szaro-białe (z wył. do siewu)
-
Kod CN: 1212 99 95 - Pestki i jądra owoców oraz pozostałe produkty roślinne, w rodzaju stosowanych głównie do spożycia przez ludzi, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 43.99.30.0 - ROBOTY ZWIĄZANE Z FUNDAMENTOWANIEM, WŁĄCZAJĄC WBIJANIE PALI
-
Kod PKWiU: 15.20.11 - Obuwie nieprzemakalne, z podeszwami i wierzchami wykonanymi z gumy lub tworzyw sztucznych, z wyłączeniem obuwia z metalowym noskiem ochronnym
-
Kod PKWiU: 84.11.19 - Pozostałe usługi kierowania podstawowymi rodzajami działalności publicznej
-
Kod PKWiU: 08.11.30 - Kreda i dolomit inny niż kalcynowany
-
Kod PKWiU: 10.82.23.0 - Wyroby cukiernicze (włączając białą czekoladę), z wyłączeniem zawierających kakao
-
Kod PKWiU: 59.11.24.0 - Filmy i nagrania wideo pobierane z Internetu
-
Kod PKWiU: 13.92.1 - GOTOWE WYROBY TEKSTYLNE DO UŻYTKU DOMOWEGO
-
Kod PKWiU: 26.52.22 - Koperty do zegarków, obudowy zegarów i ich części
-
Kod PKWiU: 38.21.30 - ODPADY ROZPUSZCZALNIKÓW ORGANICZNYCH
-
Kod PKWiU: 51.21.20 - WYNAJEM ŚRODKÓW TRANSPORTU LOTNICZEGO TOWARÓW, Z ZAŁOGĄ