0805 21 10 Satsuma, świeże lub suszone
Kod CN 0805 21 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.23.14.0 - Mandarynki, klementynki i tangeryny
-
Kod PKWiU: 10.39.14.0 - Warzywa i owoce, krojone i zapakowane
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9201 10 - Pianina
-
Kod CN: 0406 90 73 - Provolone, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 47% ale <= 72% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 2846 - Związki nieorganiczne lub organiczne metali ziem rzadkich, itru lub skandu lub mieszanin tych metali
-
Kod CN: 8445 13 00 - Rozciągarki lub niedoprzędzarki do przygotowywania włókien tekstylnych
-
Kod CN: 2309 - Preparaty, w rodzaju stosowanych do karmienia zwierząt
-
Kod CN: 6204 53 00 - Spódnice i spódnico-spodnie, z włókien syntetycznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych i halek)
-
Kod CN: 8705 40 00 - Betoniarki samochodowe
-
Kod CN: 0304 71 90 - Filety z dorsza (Gadus morhua, Gadus ogac), zamrożone
-
Kod CN: 8482 10 - Łożyska kulkowe
-
Kod CN: 5212 11 90 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, inne niż zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi lub głównie lub wyłącznie z lnem, o masie powierzchniowej <= 200 g/m², niebielone