0812 90 30 Papaje, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN 0812 90 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.24.0 - Owoce i orzechy zakonserwowane tymczasowo, nienadające się do bezpośredniego spożycia
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7228 50 69 - Sztaby i pręty, ze stali stopowej innej niż nierdzewna, nieobrobione więcej niż gięte na zimno lub wykończone na zimno, o przekroju okrągłym o średnicy < 80 mm (z wył. ze stali szybkotnącej, ze stali krzemowo-manganowej, stali narzędziowej i wyrobów objętych podpozycją 7228 50 40, półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco sztab i prętów, w nieregularnych kręgach)
-
Kod CN: 1212 91 20 - Burak cukrowy, suszony, nawet mielony
-
Kod CN: 8502 13 40 - Zespoły prądotwórcze z silnikami tłokowymi wewnętrznego spalania z zapłonem samoczynnym "silniki wysokoprężne lub średnioprężne", o mocy wyjściowej > 750 kVA , ale <= 2 000 kVA
-
Kod CN: 6301 40 - Koce i pledy, z włókien syntetycznych (z wył. elektrycznych, narzut i kap, i artykułów pikowanych i podobnych, objętych pozycją 9404)
-
Kod CN: 0207 45 31 - Całe skrzydła z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 7306 30 49 - Rury (przewody gazowe) gwintowane lub dające się gwintować, spawane, o okrągłym przekroju poprzecznym, z żeliwa lub ze stali niestopowej (z wył. powleczonych lub pokrytych cynkiem)
-
Kod CN: 8607 91 - Części lokomotyw szynowych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8537 10 10 - Panele sterowane numerycznie z wbudowaną maszyną do automatycznego przetwarzania danych
-
Kod CN: 2007 99 93 - Dżemy, galaretki owocowe, marmolady, przeciery i pasty, z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca [papai], tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi [śliwki chińskiej], owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, areca [lub betel], cola i makadamia, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. o zawartości cukru > 13% masy i przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)
-
Kod CN: 6203 22 10 - Komplety robocze, męskie lub chłopięce, z bawełny (z wył. dzianych)