0907 20 00 Goździki (całe owoce, kwiaty i szypułki), rozgniatane lub mielone
Kod CN 0907 20 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.84.23.0 - Cynamon przetworzony; pozostałe przyprawy przetworzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7318 15 68 - Wkręty z łbem \ gniazdem sześciokątnym, nawet z nakrętkami lub podkładkami, ze stali innej niż nierdzewna (z wył. wkrętów do drewna i wkrętów samogwintujących i wkrętów i śrub do mocowania kolejowych, torowych materiałów konstrukcyjnych)
-
Kod CN: 4901 91 00 - Słowniki i encyklopedie oraz ich seryjne zeszyty publikacji
-
Kod CN: 7020 00 07 - Wkłady szklane do termosów lub innych naczyń próżniowych, niewykończone
-
Kod CN: 6213 20 00 - Chusteczki do nosa, których dowolny bok <= 60 cm, z bawełny (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 2916 39 - Aromatyczne kwasy monokarboksylowe, ich bezwodniki, halogenki, nadtlenki i nadtlenokwasy i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. kwasu benzoesowego i jego soli i estrów, nadtlenku benzoilu i chlorku benzoilu, kwasu fenylooctowego i jego soli, i nieorganicznych i organicznych związków rtęci, nawet zdefiniowanych chemicznie)
-
Kod CN: 8429 52 10 - Koparki gąsienicowe, których część robocza wraz z kabiną może wykonywać pełny obrót (o 360°) względem podwozia, samobieżne
-
Kod CN: 2839 - Krzemiany; techniczne krzemiany metali alkalicznych (z wył. organicznych i nieorganicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 2007 99 33 - Dżemy, galaretki, marmolady, przeciery i pasty, z truskawek i poziomek, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 30% masy (z wył. przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)
-
Kod CN: 0406 30 39 - Ser przetworzony (ser topiony), nietarty lub nieproszkowany, o zawartości tłuszczu <= 36% masy i o zawartości tłuszczu w suchej masie <= 48% masy (z wył. mieszaniny sera przetworzonego otrzymanej z serów Emmentaler, Gruyère i Appenzell i który może zawierać ser Glarus, znany jako Schabziger, pakowanej do sprzedaży detalicznej, o zawartości tłuszczu w suchej masie <= 56% masy)
-
Kod CN: 5203 00 00 - Bawełna, zgrzeblona lub czesana