1106 Mąka, mączka i proszek, z suszonych warzyw strączkowych objętych pozycją 0713, z sago i manioku, maranty, salepu, topinamburu, słodkich ziemniaków i podobnych korzeni i bulw o dużej zawartości skrobi lub inuliny objętych pozycją 0714, lub z produktów objętych działem 8 "Owoce i orzechy jadalne; skórki owoców cytrusowych lub melonów"
Podrzędne kody CN
Kod CN: 1106 10 00 - Mąka, mączka i proszek, z grochu, fasoli, soczewicy i innych suszonych warzyw strączkowych objętych pozycją 0713
Kod CN: 1106 20 - Mąka, mączka i proszek, z sago lub korzeni manioku, maranty, salepu, topinamburu, słodkich ziemniaków i podobnych korzeni i bulw o dużej zawartości skrobi lub inuliny objętych pozycją 0714
Kod CN: 1106 20 10 - Mąka, mączka i proszek, denaturowane, z sago lub korzeni manioku, maranty, salepu, topinamburu, słodkich ziemniaków i podobnych korzeni i bulw o dużej zawartości skrobi lub inuliny objętych pozycją 0714
Kod CN: 1106 20 90 - Mąka, mączka i proszek, z sago lub korzeni manioku, maranty, salepu, topinamburu, słodkich ziemniaków i podobnych korzeni i bulw o dużej zawartości skrobi lub inuliny objętych pozycją 0714 (z wył denaturowanych)
Kod CN: 1106 30 - Mąka, mączka i proszek, z produktów objętych działem 8 "Owoce i orzechy jadalne; skórki owoców cytrusowych lub melonów"
Kod CN: 1106 30 10 - Mąka, mączka i proszek, z bananów
Kod CN: 1106 30 90 - Mąka, mączka i proszek, z produktów objętych działem 8 "Owoce i orzechy jadalne; skórki owoców cytrusowych lub melonów" (innych niż banany)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: DZIAŁ 34 - MYDŁO, ORGANICZNE ŚRODKI POWIERZCHNIOWO CZYNNE, PREPARATY PIORĄCE, PREPARATY SMAROWE, WOSKI SYNTETYCZNE, WOSKI PREPAROWANE, PREPARATY DO CZYSZCZENIA LUB SZOROWANIA, ŚWIECE I ARTYKUŁY PODOBNE, PASTY MODELARSKIE, „WOSKI DENTYSTYCZNE” ORAZ PREPARATY DENTYSTYCZNE PRODUKOWANE NA BAZIE GIPSU
Kod CN: 3817 00 80 - Mieszane alkilobenzeny i mieszane alkilonaftaleny otrzymane przez alkilowanie benzenu i naftalenu (z wył. alkilobenzenu liniowego i mieszanin izomerów cyklicznych węglowodorów)
Kod CN: 2009 39 31 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <=67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku pomarańczowego i grejpfrutowego)
Kod CN: 2009 39 55 - Sok cytrynowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN: 0910 99 91 - Przyprawy korzenne nierozgniatane ani niemielone (z wył. pieprzu z rodzaju Piper; owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, wanilii, cynamonu, kwiatów cynamonowca, goździków [całe owoce], szypułek i kwiatów goździków, gałki muszkatołowej, kwiatu muszkatołowego, kardamonu, nasion anyżku, badianu, kopru, kolendry, kminu lub kminku, jagód jałowca, imbiru, szafranu, kurkumy, tymianku, liści laurowych, curry, nasion kozieradki, i mieszanek różnych rodzajów przypraw korzennych)
Kod CN: 7201 50 90 - Surówka zwierciadlista, w gąskach, blokach lub pozostałych pierwotnych postaciach (z wył. zawierającej >= 0,3% masy, ale <= 1% masy tytanu i >= 0,5% masy, ale <= 1% masy wanadu)
Kod CN: 8501 64 00 - Prądnice prądu przemiennego "alternatory", o mocy wyjściowej > 750 kVA
Kod CN: 8477 - Maszyny do obróbki gumy lub tworzyw sztucznych lub do produkcji wyrobów z tych materiałów, niewymienione ani niewłączone gdzie indziej w niniejszym dziale, ich części
Kod CN: 9102 29 00 - Zegarki naręczne, nawet ze stoperem, wyłącznie z naciągiem ręcznym (z wył. z metalu szlachetnego lub z metalu pokrytego metalem szlachetnym)
Kod CN: 2009 39 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku pomarańczowego i grejpfrutowego)