1207 99 96 Ziarna i owoce oleiste, nawet łamane (z wył. nasion i jadalnych orzechów, oliwek, nasion soi, orzeszków ziemnych, kopry, nasion lnu, nasion rzepaku lub rzepiku, nasion słonecznika, orzechów palmowych i jąder, bawełny, nasion rącznika, sezamu, gorczycy, krokosza, melona, maku i konopi)
Kod CN 1207 99 96 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.11.99.0 - Pozostałe nasiona oleiste, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 01.26.90.0 - POZOSTAŁE OWOCE OLEISTE, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8212 90 00 - Części brzytew i maszynek do golenia, z metalu nieszlachetnego, nieelektryczne (z wył. ostrzy maszynek do golenia i półwyrobów żyletek w taśmach)
-
Kod CN: 4408 31 21 - Arkusze na forniry, włącznie z otrzymanymi przez cięcie drewna warstwowego, na sklejkę lub na podobne drewno warstwowe i inne drewno, przetarte wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości <= 6 mm, strugane, z ciemnoczerwonego meranti, jasnoczerwonego meranti i meranti bakau (z wył. Łączonego stykowo)
-
Kod CN: 8207 50 50 - Narzędzia do wiercenia metalu, wymienne, z częścią roboczą ze spieku ceramiczno-metalowego (z wył. do gwintowania otworów)
-
Kod CN: 7323 10 00 - Wełna z żeliwa lub stali; zmywaki do czyszczenia, szorowania lub polerowania naczyń, rękawice i tym podobne, z żeliwa lub stali
-
Kod CN: 7013 37 - Szklanki (z wył. z tworzywa szklano-ceramicznego, ze szkła ołowiowego i z nóżką)
-
Kod CN: 1905 31 30 - Słodkie herbatniki, nawet zawierające kakao, zawierające >= 8% masy tłuszczu mleka (z wył. pokrytych lub powleczonych czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao)
-
Kod CN: 0714 10 00 - Korzenie i bulwy manioku "cassava", świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek
-
Kod CN: 6603 90 90 - Części, ozdoby i dodatki do parasoli, w tym parasoli przeciwsłonecznych objętych pozycją 6601 lub lasek, stołków myśliwskich, biczy, szpicrut i tym podobnych objętych pozycją 6602 (z wył. uchwytów i gałek, szkieletów parasoli, włączając szkielety zamocowane na trzonach (drzewcach))
-
Kod CN: 0303 34 00 - Turbot i skarp (Psetta maxima), zamrożone
-
Kod CN: 0302 43 - Sardynki "Sardina pilchardus, Sardinops spp.", sardynela "Sardinella spp.", brisling lub szprot "Sprattus sprattus", świeże lub schłodzone