1212 Chleb świętojański, wodorosty morskie i pozostałe algi, burak cukrowy i trzcina cukrowa, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet mielone; pestki i jądra owoców oraz pozostałe produkty roślinne, włącznie z niepalonymi korzeniami cykorii odmiany Cichorium intybus sativum, w rodzaju stosowanych głównie do spożycia przez ludzi, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2008 97 34 - Mieszanki owoców i pozostałych jadalnych części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas. (z wył. o zawartości cukru > 9% masy i mieszanek orzechów, owoców tropikalnych/orzechów tropikalnych w rodzaju wymienionych w uwadze dodatkowej 7 i 8 do działu 20, o zawartości netto >= 50% masy, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion)
-
Kod CN: 7320 90 90 - Sprężyny i pióra do resorów, z żeliwa lub stali (z wył. sprężyn talerzowych, sprężyn spiralnych płaskich, sprężyn śrubowych, resorów piórowych i piór do nich, sprężyn do zegarków lub zegarów, do parasoli i parasolek, sprężyn do amortyzatorów i drążków skrętnych objętych sekcją 17)
-
Kod CN: 8101 96 00 - Drut z wolframu
-
Kod CN: 4419 90 10 - Przybory kuchenne i stołowe, z drewna tropikalnego wymienionego w uwadze dodatkowej 2 do działu 44
-
Kod CN: 3006 10 30 - Sterylne chirurgiczne lub dentystyczne środki zapobiegające powstawaniu zrostów, nawet absorpcyjne
-
Kod CN: 6201 12 10 - Palta, płaszcze przeciwdeszczowe, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny i podobne artykuły, męskie lub chłopięce, z bawełny, o masie sztuki ubioru <= 1 kg (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 2903 21 00 - Chlorek winylu (chloroetylen)
-
Kod CN: 6403 19 00 - Obuwie sportowe, o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych, skóry wyprawionej lub skóry wtórnej i cholewkach ze skóry wyprawionej (z wył. butów narciarskich, butów do biegów narciarskich, butów snowboardowych oraz butów do łyżew z przymocowanymi łyżwami lub rolkami)
-
Kod CN: 9206 00 00 - Perkusyjne instrumenty muzyczne, np. bębny, ksylofony, cymbały, kastaniety, marakasy
-
Kod CN: 9207 10 80 - Instrumenty muzyczne, których dźwięk jest wytwarzany lub też musi być wzmocniony, elektrycznie, klawiszowe (z wył. organów, pianin cyfrowych, syntezatorów i akordeonów)