1212 Chleb świętojański, wodorosty morskie i pozostałe algi, burak cukrowy i trzcina cukrowa, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet mielone; pestki i jądra owoców oraz pozostałe produkty roślinne, włącznie z niepalonymi korzeniami cykorii odmiany Cichorium intybus sativum, w rodzaju stosowanych głównie do spożycia przez ludzi, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 1212 21 00 - Wodorosty morskie i pozostałe algi, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet mielone, nadające się do spożycia przez ludzi
Kod CN: 1212 29 00 - Wodorosty morskie i pozostałe algi, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet mielone, nienadające się do spożycia przez ludzi
Kod CN: 1212 91 - Burak cukrowy, świeży, schłodzony, zamrożony lub suszony, nawet mielony
Kod CN: 1212 91 20 - Burak cukrowy, suszony, nawet mielony
Kod CN: 1212 92 00 - Chleb świętojański, świeży, schłodzony, zamrożony lub suszony, nawet mielony
Kod CN: 1212 93 00 - Trzcina cukrowa, świeża, schłodzona, zamrożona lub suszona, nawet mielona
Kod CN: 1212 94 00 - Korzenie cykorii, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet mielone
Kod CN: 1212 99 - Pestki i jądra owoców oraz pozostałe produkty roślinne, włącznie z niepalonymi korzeniami cykorii odmiany Cichorium intybus sativum, w rodzaju stosowanych głównie do spożycia przez ludzi, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
Kod CN: 1212 99 41 - Nasiona chleba świętojańskiego, świeże lub suszone, (z wył. łuszczonych, kruszonych lub mielonych)
Kod CN: 1212 99 49 - Nasiona chleba świętojańskiego, świeże lub suszone, łuszczone, kruszone lub mielone
Kod CN: 1212 99 95 - Pestki i jądra owoców oraz pozostałe produkty roślinne, w rodzaju stosowanych głównie do spożycia przez ludzi, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 9033 00 10 - Moduły podświetlające z diodami elektroluminescencyjnymi (LED), które są źródłami światła składającymi się z jednej lub więcej diod LED i z jednego lub więcej złączy i są montowane na obwodzie drukowanym lub innym podobnym podłożu, oraz innych biernych komponentów, nawet połączonych z komponentami optycznymi lub diodami zabezpieczającymi, oraz wykorzystywane jako oświetlenie podświetleń do wyświetlaczy ciekłokrystalicznych (LCD)
Kod CN: 1604 12 99 - Śledzie przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. śledzi mielonych i filetów śledziowych, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych, i w hermetycznych pojemnikach)
Kod CN: 4401 22 00 - Drewno w postaci wiórków lub kawałków (z wył. w rodzaju stosowanego głównie do barwienia lub w garbarstwie, i drewna iglastego)
Kod CN: 6108 29 00 - Majtki i figi, damskie lub dziewczęce, z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. z bawełny lub z włókien chemicznych)
Kod CN: 8716 10 98 - Przyczepy i naczepy, mieszkalne lub turystyczne (kempingowe), o masie > 1 600 kg
Kod CN: 8416 30 00 - Mechaniczne podajniki węgla, włączając ich ruszty mechaniczne, mechaniczne urządzenia do usuwania popiołu oraz podobne urządzenia (z wył palników)
Kod CN: 8528 59 00 - Monitory (z wył. zawierających aparaturę odbiorczą dla telewizji, CRT, LCD i zaprojektowanych do użycia z komputerem)
Kod CN: 7506 - Blachy grube, cienkie, taśma i folia, z niklu (z wył. siatek rozciąganych)
Kod CN: 4010 12 00 - Pasy lub taśmy, przenośnikowe, z gumy, wzmocnione tylko materiałami włókienniczymi
Kod CN: 8525 80 99 - Rejestrujące kamery wideo, nadające się do zapisu programów telewizyjnych i dźwięku i obrazu zarejestrowanego przez kamerę telewizyjną