1212 Chleb świętojański, wodorosty morskie i pozostałe algi, burak cukrowy i trzcina cukrowa, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet mielone; pestki i jądra owoców oraz pozostałe produkty roślinne, włącznie z niepalonymi korzeniami cykorii odmiany Cichorium intybus sativum, w rodzaju stosowanych głównie do spożycia przez ludzi, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 1212 21 00 - Wodorosty morskie i pozostałe algi, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet mielone, nadające się do spożycia przez ludzi
Kod CN: 1212 29 00 - Wodorosty morskie i pozostałe algi, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet mielone, nienadające się do spożycia przez ludzi
Kod CN: 1212 91 - Burak cukrowy, świeży, schłodzony, zamrożony lub suszony, nawet mielony
Kod CN: 1212 91 20 - Burak cukrowy, suszony, nawet mielony
Kod CN: 1212 92 00 - Chleb świętojański, świeży, schłodzony, zamrożony lub suszony, nawet mielony
Kod CN: 1212 93 00 - Trzcina cukrowa, świeża, schłodzona, zamrożona lub suszona, nawet mielona
Kod CN: 1212 94 00 - Korzenie cykorii, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet mielone
Kod CN: 1212 99 - Pestki i jądra owoców oraz pozostałe produkty roślinne, włącznie z niepalonymi korzeniami cykorii odmiany Cichorium intybus sativum, w rodzaju stosowanych głównie do spożycia przez ludzi, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
Kod CN: 1212 99 41 - Nasiona chleba świętojańskiego, świeże lub suszone, (z wył. łuszczonych, kruszonych lub mielonych)
Kod CN: 1212 99 49 - Nasiona chleba świętojańskiego, świeże lub suszone, łuszczone, kruszone lub mielone
Kod CN: 1212 99 95 - Pestki i jądra owoców oraz pozostałe produkty roślinne, w rodzaju stosowanych głównie do spożycia przez ludzi, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0207 13 99 - Jadalne podroby (z wył. wątróbek) ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
Kod CN: 6402 12 10 - Buty narciarskie, buty do biegów narciarskich, z podeszwami zewnętrznymi i cholewkami, z gumy lub tworzyw sztucznych (z wył. obuwia nieprzemakalnego objętego pozycją 6401)
Kod CN: 2008 30 59 - Owoce cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. cząstek grejpfrutów, mandarynek (włączając tangeryny i satsuma), klementynek, wilkingów i podobnych hybryd cytrusowych)
Kod CN: 8450 20 00 - Maszyny pralnicze typu profesjonalnego, o pojemności jednorazowej > 10 kg suchej bielizny
Kod CN: 0210 19 89 - Mięso z kośćmi, ze świń domowych, suszone lub wędzone (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków, boczku i jego kawałków, przodków, schabów i ich kawałków)
Kod CN: 2903 82 00 - Aldryna (ISO), chlordan (ISO) i heptachlor (ISO)
Kod CN: 4302 30 10 - „Dropiate” skóry futerkowe, garbowane lub wykończone
Kod CN: 7604 29 90 - Kształtowniki ze stopów aluminium, gdzie indziej nieklasyfikowane
Kod CN: 5504 - Włókna odcinkowe sztuczne, niezgrzeblone, nieczesane ani nieprzerobione w inny sposób do przędzenia