1212 Chleb świętojański, wodorosty morskie i pozostałe algi, burak cukrowy i trzcina cukrowa, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet mielone; pestki i jądra owoców oraz pozostałe produkty roślinne, włącznie z niepalonymi korzeniami cykorii odmiany Cichorium intybus sativum, w rodzaju stosowanych głównie do spożycia przez ludzi, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 1212 21 00 - Wodorosty morskie i pozostałe algi, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet mielone, nadające się do spożycia przez ludzi
Kod CN: 1212 29 00 - Wodorosty morskie i pozostałe algi, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet mielone, nienadające się do spożycia przez ludzi
Kod CN: 1212 91 - Burak cukrowy, świeży, schłodzony, zamrożony lub suszony, nawet mielony
Kod CN: 1212 91 20 - Burak cukrowy, suszony, nawet mielony
Kod CN: 1212 92 00 - Chleb świętojański, świeży, schłodzony, zamrożony lub suszony, nawet mielony
Kod CN: 1212 93 00 - Trzcina cukrowa, świeża, schłodzona, zamrożona lub suszona, nawet mielona
Kod CN: 1212 94 00 - Korzenie cykorii, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet mielone
Kod CN: 1212 99 - Pestki i jądra owoców oraz pozostałe produkty roślinne, włącznie z niepalonymi korzeniami cykorii odmiany Cichorium intybus sativum, w rodzaju stosowanych głównie do spożycia przez ludzi, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
Kod CN: 1212 99 41 - Nasiona chleba świętojańskiego, świeże lub suszone, (z wył. łuszczonych, kruszonych lub mielonych)
Kod CN: 1212 99 49 - Nasiona chleba świętojańskiego, świeże lub suszone, łuszczone, kruszone lub mielone
Kod CN: 1212 99 95 - Pestki i jądra owoców oraz pozostałe produkty roślinne, w rodzaju stosowanych głównie do spożycia przez ludzi, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0306 14 - Kraby, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krabami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 2206 00 59 - Miód pitny i pozostałe napoje fermentowane oraz mieszanki napojów fermentowanych i mieszanki napojów fermentowanych z napojami bezalkoholowymi, niemusujące, w pojemnikach o objętości <= 2 litry, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. wina ze świeżych winogron, moszczu gronowego, wermutu i pozostałych win ze świeżych winogron, aromatyzowanych roślinami lub substancjami aromatycznymi, wzbudzonych, cedru i perry)
Kod CN: 3920 43 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowych polimerów chlorku winylu, zawierające >= 6% masy plastyfikatorów, niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych i pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918)
Kod CN: 0305 44 10 - Węgorze (Anguilla spp.), wędzone, włącznie z filetami, inne niż jadalne odpadki rybne
Kod CN: 5505 10 70 - Odpady włókien odcinkowych z polipropylenu, włącznie z wyczeskami, odpadami przędzy oraz szarpanką rozwłóknioną
Kod CN: 8529 - Części nadające się wyłącznie lub głównie do aparatury transmisyjnej i odbioru, do radiofonii, radiotelegrafii, radiowego nadawania programów, telewizji, kamer telewizyjnych, kamer wideo i pozostałych rejestratorów obrazu, radarów, odbiorników radionawigacyjnych oraz aparatów do zdalnego sterowania drogą radiową, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 2931 - Związki organiczno-nieorganiczne, odrębnie zdefiniowane (z wył. organicznych związków siarki i związków rtęci)
Kod CN: 8411 22 80 - Silniki turbośmigłowe o mocy > 3730 kW
Kod CN: 8528 69 20 - Projektory monochromatyczne (z wył. zawierających aparaturę odbiorczą dla telewizji, zaprojektowanych do użycia z komputerem)
Kod CN: 2517 49 00 - Granulki, odłamki i proszek trawertynu, ekausyny, alabastru, granitu, porfiru, bazaltu, piaskowca, sjenitu, lawy, gnejsu, trachitu i pozostałych kamieni z poz. 2515 i 2516, nawet poddane obróbce cieplnej (z wył. marmuru)