1501 20 10 Tłuszcz ze świń, wytapiany lub inaczej wyekstrahowany, do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi (z wył. smalcu)
Kod CN 1501 20 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.50.0 - Tłuszcz z bydła, owiec, kóz lub świń
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2935 90 - Sulfonamidy (z wył. perfluorooktanosulfonoamidów)
-
Kod CN: 2204 10 15 - Prosecco, z chronioną nazwą pochodzenia (ChNP)
-
Kod CN: 7216 61 90 - Kątowniki, kształtowniki i profile (inne niż ceowniki, kątowniki, zetowniki, kształtowniki typu omega lub o otwartych zakończeniach), z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż gięte na zimno lub wykończone na zimno, otrzymane z wyrobów walcowanych płaskich
-
Kod CN: 9015 90 00 - Części i akcesoria do przyrządów i aparatury mierniczej geodezyjnej, topograficznej, fotogrametrycznej, hydrograficznej, oceanograficznej, hydrologicznej, meteorologicznej, geofizycznej i do dalmierzy, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1005 10 18 - Hybrydy nasion kukurydzy (z wył. hybryd trójkrzyżowych i hybryd zwykłych)
-
Kod CN: 5801 23 00 - Tkaniny włosowe wątkowe, z bawełny (z wył. tkanin ręcznikowych i podobnych tkanin pętelkowych, materiałów włókienniczych igłowych i taśm tkanych objętych pozycją 5806)
-
Kod CN: 0303 89 21 - Ryby z rodzaju Euthynnus, świeże lub schłodzone, do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604 (z wył. latającego lub paskowanego bonito i tunka wschodniego)
-
Kod CN: 2713 90 90 - Pozostałości olejów ropy naftowej lub olejów otrzymywanych z minerałów bitumicznych (z wył. do produkcji produktów objętych pozycją 2803, koksu naftowego i bitumu naftowego)
-
Kod CN: 2710 12 15 - Oleje lekkie i preparaty, z ropy naftowej lub z minerałów bitumicznych, do przeprowadzania przemian chemicznych (z wył. procesu specyficznego, zdefiniowanego w uwadze dodatkowej 5 do działu 27 i zawierających biodiesel)
-
Kod CN: 0306 39 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. langust i pozostałych raków morskich, homarów, krabów, homarca (nerczan), krewetek); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, świeże lub schłodzone