1510 00 Pozostałe oleje i ich frakcje, otrzymywane wyłącznie z oliwek, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, włącznie z mieszaninami tych olejów lub ich frakcji z olejami lub frakcjami objętymi pozycją 1509
Podrzędne kody CN
Kod CN: 1510 00 10 - Oleje surowe z oliwek i mieszaniny, włącznie z mieszaninami tych olejów lub ich frakcji z olejami lub frakcjami objętymi pozycją 1509
Kod CN: 1510 00 90 - Pozostałe oleje i ich frakcje, otrzymywane wyłącznie z oliwek, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, włącznie z mieszaninami tych olejów lub ich frakcji z olejami lub frakcjami objętymi pozycją 1509 (z wył. surowych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 9603 30 - Pędzle artystyczne, pędzle do pisania oraz podobne pędzle do zastosowań kosmetycznych
Kod CN: 2304 00 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji oleju sojowego
Kod CN: 8436 80 90 - Urządzenia rolnicze, ogrodnicze, leśne, drobiarskie lub pszczelarskie, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 7202 41 90 - Żelazochrom, zawierający > 6% masy węgla
Kod CN: 8481 80 69 - Zasuwy do rur, płaszczy kotłów, zbiorników, kadzi lub podobnych (z wył. z żeliwa lub staliwa i kranów, kurków i zaworów do zlewozmywaków, umywalek, bidetów, płuczek ustępowych, wanien łazienkowych i podobnych urządzeń, i zaworów do grzejników centralnego ogrzewania)
Kod CN: 1605 21 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane, w niehermetycznych pojemnikach (z wył. Wędzonych)
Kod CN: 7307 91 00 - Kołnierze z żeliwa lub stali (z wył. odlewanych lub ze stali nierdzewnej)
Kod CN: 0403 90 59 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, niesłodzone, o zawartości tłuszczu > 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)