1517 90 10 Mieszaniny lub produkty z tłuszczów lub olejów, zwierzęcych lub roślinnych, lub z frakcji różnych tłuszczów, lub olejów , zawierające > 10% masy, ale <= 15% masy tłuszczów mleka (z wył. tłuszczów lub olejów i ich frakcji, częściowo lub całkowicie uwodornionych, estryfikowanych wewnętrznie, reestryfikowanych lub elaidynizowanych, nawet rafinowanych, ale dalej nieprzetworzonych, mieszanin oliwy i jej frakcji, i margaryny w postaci stałej), jadalne
Kod CN 1517 90 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.42.10.0 - Margaryna i podobne tłuszcze, jadalne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8476 90 90 - Części automatów do sprzedaży towarów, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. do automatów do rozmieniania pieniędzy)
-
Kod CN: 2204 21 24 - Wina białe produkowane w Lazio (Latium), w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 5512 29 - Tkaniny zawierające >= 85% masy włókien odcinkowych akrylowych lub modakrylowych, barwione, z przędz o różnych barwach lub zadrukowane
-
Kod CN: 3915 90 - Odpady, ścinki i braki, z tworzyw sztucznych (z wył. z polimerów etylenu, styrenu i chlorku winylu)
-
Kod CN: 0709 60 10 - Słodka papryka, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 2303 10 90 - Pozostałości z produkcji skrobi i podobne pozostałości, włącznie ze stężonymi płynami z rozmiękczania (z wył. skrobi z kukurydzy)
-
Kod CN: 2204 22 27 - Wina produkowane w Languedoc-Roussillon, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 2823 00 00 - Tlenki tytanu
-
Kod CN: 1514 99 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o wysokiej zawartości kwasu erukowego >= 2% i olej gorczycowy, i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. oleju surowego)
-
Kod CN: 0302 34 - Opastun "Thunnus obesus", świeży lub schłodzony