1604 11 00 Łosoś przetworzony lub zakonserwowany, cały lub w kawałkach (z wył. mielonego)
Kod CN 1604 11 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8104 19 00 - Magnez nieobrobiony plastycznie, zawierający < 99,8% masy magnezu
-
Kod CN: 1106 20 - Mąka, mączka i proszek, z sago lub korzeni manioku, maranty, salepu, topinamburu, słodkich ziemniaków i podobnych korzeni i bulw o dużej zawartości skrobi lub inuliny objętych pozycją 0714
-
Kod CN: 7211 13 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, tylko walcowane na gorąco z czterech stron lub w zamkniętej komorze, o szerokości > 150 mm, ale < 600 mm i grubości >= 4 mm, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, nie w zwojach i bez wzorów wypukłych, tzw. wyroby "szerokie płaskie"
-
Kod CN: 0206 49 00 - Podroby jadalne ze świń (z wył. wątroby), zamrożone
-
Kod CN: 6404 19 90 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych z gumy lub tworzyw sztucznych i cholewkach z materiałów włókienniczych (z wył. obuwia domowego, obuwia sportowego, w tym butów do tenisa, butów do koszykówki, pantofli gimnastycznych, butów treningowych i podobnych, obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 1604 14 - Tuńczyki, latający bonito i pelamida "Sarda spp.", przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)
-
Kod CN: 8542 32 11 - Wielokomponentowe układy scalone (MCO), jako pamięci, wymienione w uwadze 9 b) (4) do działu 85
-
Kod CN: 7219 14 10 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, w zwojach, o grubości < 3 mm, zawierające >= 2,5 % masy niklu
-
Kod CN: 8533 29 00 - Rezystory stałe elektryczne, dla mocy > 20 W (z wył. rezystorów grzejnych)
-
Kod CN: 2934 30 - Heterocykliczne związki zawierające w strukturze fenotiazynowy układ pierścieniowy (nawet uwodorniony), nieskondensowany dalej