1604 11 00 Łosoś przetworzony lub zakonserwowany, cały lub w kawałkach (z wył. mielonego)
Kod CN 1604 11 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 1604 11 00. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8702 30 - Pojazdy silnikowe do przewozu >= 10 osób razem z kierowcą, zarówno z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, jak i silnikiem elektrycznym, jako silnikami do napędu
Kod CN: 0402 91 - Mleko i śmietana, zagęszczone ale niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego (z wył. w stałej postaci)
Kod CN: 0304 49 90 - Filety z ryb, gdzie indziej niesklasyfikowane, świeże lub schłodzone
Kod CN: 4418 99 90 - Wyroby stolarskie i ciesielskie budowlane, z drewna, włącznie z drewnianymi płytami komórkowymi (z wył. z bambusa czy z drewna klejonego warstwowo, okien, okien balkonowych i ich ram, drzwi i ich futryn oraz progów, połączonych płyt podłogowych, szalunków do konstrukcyjnych robót betoniarskich, dachówek i gontów, słupów i belek, i budynków prefabrykowanych)
Kod CN: 7409 31 00 - Blachy grube, cienkie oraz taśma, o grubości > 0,15 mm, ze stopów miedzi z cyną (brąz), w zwojach (z wył. jednolitych siatek i izolowanych przewodów taśmowych)
Kod CN: 9109 10 00 - Mechanizmy zegarowe, kompletne i zmontowane, zasilane elektrycznie (z wył. mechanizmów zegarkowych)
Kod CN: 2009 89 50 - Sok gruszkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości > 18 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)