2009 89 88 Sok z guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy (z wył. mieszanek lub z dodatkiem alkoholu)
Kod CN 2009 89 88 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.32.19.0 - Pozostałe soki z owoców i warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9016 00 10 - Wagi o czułości 5 cg lub lepszej, nawet z odważnikami
-
Kod CN: 2811 29 05 - Ditlenek siarki
-
Kod CN: 2914 40 90 - Ketonoalkohole i ketonoaldehydy (z wył. 4-hydroksy-4-metylo-2-pentanonu (alkoholu diacetonowego))
-
Kod CN: 3912 20 19 - Azotany celulozy, nieuplastycznione, w formach podstawowych (z wył. kolodiów i celloidynów)
-
Kod CN: 2305 00 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji oleju z orzeszków ziemnych
-
Kod CN: 4401 39 00 - Trociny, drewno odpadowe i ścinki drewniane, aglomerowane w kłody, brykiety lub w podobne formy (z wył. granulek)
-
Kod CN: 8414 10 - Pompy próżniowe
-
Kod CN: 3301 19 - Olejki eteryczne z owoców cytrusowych, nawet pozbawione terpenów, włącznie z konkretami i absolutami (z wył. ze słodkich i gorzkich pomarańczy i cytryn)
-
Kod CN: 2008 50 - Morele, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 2309 10 39 - Karma dla psów lub kotów, pakowana do sprzedaży detalicznej, zawierająca glukozę, syrop glukozowy, maltodekstrynę lub syrop z maltodekstryny, i zawierająca > 10%, ale <= 30% masy skrobi i >= 50% masy produktów mlecznych