1604 20 90 Ryby przetworzone lub zakonserwowane (z wył. całych lub w kawałkach, przetworów z surimi i z łososiowatych, z sardynek, latającego bonio, makrel z gatunków Comber scombrus i Scomber japonicus i ryb z gatunku Orcynopsis unicolor, tuńczyków, latającego bonito lub pozostałych ryby z rodzaju Euthynnus)
Kod CN 1604 20 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8527 29 00 - Odbiorniki radiowe nienadające się do pracy bez zewnętrznego źródła energii, w rodzaju stosowanych w pojazdach mechanicznych, niepołączone z aparaturą do zapisu lub odtwarzania dźwięku
-
Kod CN: 3824 73 00 - Mieszaniny zawierające bromofluorowęglowodory (HBFC)
-
Kod CN: 0812 90 98 - Owoce i orzechy, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. moreli, wiśni i czereśni, pomarańcz, papaji, owoców z gatunku Vaccinium myrtillus, owoców guawy, mango, smaczeliny, tamaryndy, jabłka nerkowca, liczi (śliwki chińskie), owoców chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola), pitahaya, orzechów kokosowych, nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i makadamia)
-
Kod CN: 1006 30 - Ryż częściowo lub całkowicie bielony, nawet polerowany lub glazurowany
-
Kod CN: 9603 30 - Pędzle artystyczne, pędzle do pisania oraz podobne pędzle do zastosowań kosmetycznych
-
Kod CN: 5007 20 71 - Tkaniny gęste, zawierające >= 85% masy jedwabiu lub odpadów jedwabiu, zadrukowane (z wył. krepy, i pongee, habutai, honan, szantung, kora i podobnych dalekowschodnich tkanin, wyprodukowanych całkowicie z jedwabiu)
-
Kod CN: 0304 95 30 - Mięso (nawet rozdrobnione), z łupacza (plamiak) (Melanogrammus aeglefinus) (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN: 7318 21 00 - Podkładki sprężyste i pozostałe podkładki ustalające, z żeliwa lub ze stali
-
Kod CN: 3301 24 90 - Olejki eteryczne z mięty pieprzowej (Mentha piperita), odterpenowane, włącznie z konkretami i absolutami
-
Kod CN: 6112 31 10 - Stroje kąpielowe z włókien syntetycznych, męskie lub chłopięce, dziane, zawierające >= 5% masy nitki gumowej