1902 30 90 Makarony poddane obróbce cieplnej lub inaczej przygotowane (z wył. nadziewanych lub suszonych)
Kod CN 1902 30 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.73.11.0 - Makarony, kluski i podobne wyroby mączne
-
Kod PKWiU: 10.85.14.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie wyrobów mącznych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2933 39 25 - Kwas 3,6-dichloropirydyno-2-karboksylowy
-
Kod CN: 0304 42 50 - Filety z pstrąga i troci (Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8467 29 85 - Narzędzia ręczne elektromechaniczne, zawierające silnik elektryczny, wymagające zewnętrznego źródła energii (z wył. pił, wiertarek, szlifierek i szlifierek oscylacyjnych, strugarek, maszyn do przycinania żywopłotu i kosiarek do trawy)
-
Kod CN: DZIAŁ 30 - PRODUKTY FARMACEUTYCZNE
-
Kod CN: 8481 20 10 - Zawory do sterowania olejowo-hydraulicznych układów przenoszenia napędu
-
Kod CN: 6105 90 - Koszule męskie lub chłopięce, z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. z bawełny, z włókien chemicznych, koszul nocnych, T-shirtów, koszulek trykotowych i pozostałych trykotów)
-
Kod CN: 3003 31 00 - Leki zawierające insulinę, niepakowane w odmierzone dawki ani do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 7207 11 11 - Półprodukty z żeliwa lub stali automatowej, zawierające < 0,25% masy węgla, o kwadratowym lub prostokątnym przekroju poprzecznym, szerokości < niż dwukrotna grubość, walcowane lub otrzymane przez odlewanie ciągłe
-
Kod CN: 2511 - Naturalny siarczan baru [baryt]; naturalny węglan baru [witeryt], nawet kalcynowany (z wył. tlenku baru)
-
Kod CN: 8536 69 90 - Wtyki i gniazda wtykowe, do napięć <= 1 000 V (z wył. tych do przewodów koncentrycznych "współosiowych" i do obwodów drukowanych)