1806 Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao
Podrzędne kody CN
Kod CN: 1806 10 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN: 1806 10 15 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego, niezawierający sacharozy lub zawierający < 5% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza lub izoglukozy wyrażonej jako sacharoza
Kod CN: 1806 10 20 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego, zawierający >= 5% ale < 65% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza lub izoglukozy wyrażonej jako sacharoza
Kod CN: 1806 10 30 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego, zawierający >= 65% ale < 80% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza lub izoglukozy wyrażonej jako sacharoza
Kod CN: 1806 10 90 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego, zawierający >= 80% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza lub izoglukozy wyrażonej jako sacharoza
Kod CN: 1806 20 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg (z wył. proszku kakaowego)
Kod CN: 1806 20 10 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające >= 31% masy masła kakaowego lub zawierające >= 31% masy masła kakaowego i tłuszczu mleka łącznie (z wył. proszku kakaowego)
Kod CN: 1806 20 30 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające >= 25%, ale < 31% masy masła kakaowego i tłuszczu mleka łącznie (z wył. proszku kakaowego)
Kod CN: 1806 20 50 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające >= 18% masy, ale < 31% masła kakaowego (z wył. proszku kakaowego)
Kod CN: 1806 20 70 - Okruchy czekolady mlecznej, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg
Kod CN: 1806 20 80 - Polewa czekoladowa smakowa w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg
Kod CN: 1806 20 95 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające < 18% masy masła kakaowego (z wył. proszku kakaowego, polewy czekoladowej smakowej i okruchów czekolady mlecznej)
Kod CN: 1806 31 00 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie <= 2 kg, nadziewane
Kod CN: 1806 32 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie <= 2 kg (z wył. nadziewanych)
Kod CN: 1806 32 10 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie <= 2 kg, z dodatkami zbóż, owoców lub orzechów (z wył. nadziewanych)
Kod CN: 1806 32 90 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie <= 2 kg (z wył. nadziewanych i z dodatkami zbóż, owoców lub orzechów)
Kod CN: 1806 90 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach o masie <= 2 kg (z wył. w blokach, tabliczkach lub batonach i proszku kakaowego)
Kod CN: 1806 90 11 - Czekoladki (włącznie z pralinkami) i wyroby czekoladowe, nawet z nadzieniem, zawierające alkohol
Kod CN: 1806 90 19 - Czekoladki (włącznie z pralinkami) i wyroby czekoladowe, nawet z nadzieniem, niezawierające alkoholu
Kod CN: 1806 90 31 - Czekoladki i wyroby czekoladowe, z nadzieniem (z wył. w blokach, tabliczkach lub batonach i czekolad)
Kod CN: 1806 90 39 - Czekoladki i wyroby czekoladowe, nienadziewane (z wył. w blokach, tabliczkach lub batonach i czekolad)
Kod CN: 1806 90 50 - Wyroby cukiernicze i ich namiastki wykonane z substytutów cukru, zawierające kakao
Kod CN: 1806 90 60 - Wyroby do smarowania zawierające kakao
Kod CN: 1806 90 70 - Przetwory zawierające kakao do sporządzania napojów
Kod CN: 1806 90 90 - Przetwory zawierające kakao, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach <= 2 kg (z wył. czekolady, czekoladek i pozostałych wyrobów czekoladowych, wyrobów cukierniczych i ich namiastek wykonanych z substytutów cukru, wyrobów do smarowania, przetworów zawierających kakao do sporządzania napojów i proszku kakao)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 6107 99 00 - Płaszcze kąpielowe, szlafroki i podobne artykuły, męskie lub chłopięce, z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. z bawełny)
Kod CN: 3906 - Polimery akrylowe w formach podstawowych
Kod CN: 0602 10 10 - Sadzonki i zrazy winorośli, nieukorzenione
Kod CN: 8424 30 10 - Maszyny do wytwarzania strumienia pary lub piasku i podobne maszyny wytwarzające strumień czynnika roboczego, na sprężone powietrze
Kod CN: 4409 10 - Drewno iglaste, włącznie z klepkami i listwami na parkiet, niepołączonymi, kształtowane w sposób ciągły, z wypustem, rowkiem, ze ściętymi krawędziami, zaokrąglone, ze złączami w jaskółczy ogon i podobne, wzdłuż dowolnej krawędzi, końców lub powierzchni, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo
Kod CN: 0407 19 19 - Zapłodnione jaja do inkubacji (z wył. indyczych lub gęsich)
Kod CN: 8414 59 - Wentylatory (z wył. stołowych, podłogowych, ściennych, okiennych, sufitowych lub dachowych, zawierające silnik elektryczny o mocy <= 125 W)
Kod CN: 7801 99 90 - Ołów nieobrobiony plastycznie (z wył. ołowiu zawierającego antymon jako główny inny pierwiastek dominujący masą, ołowiu do rafinacji, o zawartości >= 0,02 % masy srebra (ołów przed odsrebrzaniem) i ołowiu rafinowanego)
Kod CN: 0307 22 90 - Przegrzebki, włącznie z przegrzebkami grzebieniowatymi, z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, zamrożone, nawet w skorupach (z wył. muszli św. Jakuba (Pecten maximus))