1806 Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao
Podrzędne kody CN
Kod CN: 1806 10 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN: 1806 10 15 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego, niezawierający sacharozy lub zawierający < 5% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza lub izoglukozy wyrażonej jako sacharoza
Kod CN: 1806 10 20 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego, zawierający >= 5% ale < 65% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza lub izoglukozy wyrażonej jako sacharoza
Kod CN: 1806 10 30 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego, zawierający >= 65% ale < 80% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza lub izoglukozy wyrażonej jako sacharoza
Kod CN: 1806 10 90 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego, zawierający >= 80% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza lub izoglukozy wyrażonej jako sacharoza
Kod CN: 1806 20 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg (z wył. proszku kakaowego)
Kod CN: 1806 20 10 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające >= 31% masy masła kakaowego lub zawierające >= 31% masy masła kakaowego i tłuszczu mleka łącznie (z wył. proszku kakaowego)
Kod CN: 1806 20 30 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające >= 25%, ale < 31% masy masła kakaowego i tłuszczu mleka łącznie (z wył. proszku kakaowego)
Kod CN: 1806 20 50 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające >= 18% masy, ale < 31% masła kakaowego (z wył. proszku kakaowego)
Kod CN: 1806 20 70 - Okruchy czekolady mlecznej, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg
Kod CN: 1806 20 80 - Polewa czekoladowa smakowa w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg
Kod CN: 1806 20 95 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające < 18% masy masła kakaowego (z wył. proszku kakaowego, polewy czekoladowej smakowej i okruchów czekolady mlecznej)
Kod CN: 1806 31 00 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie <= 2 kg, nadziewane
Kod CN: 1806 32 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie <= 2 kg (z wył. nadziewanych)
Kod CN: 1806 32 10 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie <= 2 kg, z dodatkami zbóż, owoców lub orzechów (z wył. nadziewanych)
Kod CN: 1806 32 90 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie <= 2 kg (z wył. nadziewanych i z dodatkami zbóż, owoców lub orzechów)
Kod CN: 1806 90 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach o masie <= 2 kg (z wył. w blokach, tabliczkach lub batonach i proszku kakaowego)
Kod CN: 1806 90 11 - Czekoladki (włącznie z pralinkami) i wyroby czekoladowe, nawet z nadzieniem, zawierające alkohol
Kod CN: 1806 90 19 - Czekoladki (włącznie z pralinkami) i wyroby czekoladowe, nawet z nadzieniem, niezawierające alkoholu
Kod CN: 1806 90 31 - Czekoladki i wyroby czekoladowe, z nadzieniem (z wył. w blokach, tabliczkach lub batonach i czekolad)
Kod CN: 1806 90 39 - Czekoladki i wyroby czekoladowe, nienadziewane (z wył. w blokach, tabliczkach lub batonach i czekolad)
Kod CN: 1806 90 50 - Wyroby cukiernicze i ich namiastki wykonane z substytutów cukru, zawierające kakao
Kod CN: 1806 90 60 - Wyroby do smarowania zawierające kakao
Kod CN: 1806 90 70 - Przetwory zawierające kakao do sporządzania napojów
Kod CN: 1806 90 90 - Przetwory zawierające kakao, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach <= 2 kg (z wył. czekolady, czekoladek i pozostałych wyrobów czekoladowych, wyrobów cukierniczych i ich namiastek wykonanych z substytutów cukru, wyrobów do smarowania, przetworów zawierających kakao do sporządzania napojów i proszku kakao)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 5516 13 00 - Tkaniny zawierające >= 85% masy włókien odcinkowych sztucznych, z przędz o różnych barwach
Kod CN: 2808 00 00 - Kwas azotowy; mieszaniny nitrujące
Kod CN: 3903 90 10 - Kopolimer wyłącznie styrenu z alkoholem allilowym, o liczbie acetylowej >= 175, w formach podstawowych
Kod CN: 7202 49 50 - Żelazochrom, zawierający > 0,05%, ale <= 0,5% masy węgla
Kod CN: 6104 39 00 - Żakiety z materiałów włókienniczych, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. z bawełny lub włókien syntetycznych, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, kurtek od wiatru i podobnych artykułów)
Kod CN: 3911 90 19 - Produkty polimeryzacji kondensacyjnej lub z przegrupowaniem, nawet modyfikowane chemicznie, gdzie indziej niesklasyfikowane, w formach podstawowych (z wył. poli(oksy-1,4-fenylenosulfonylo-1,4-fenylenooksy-1,4-fenylenoizopropylideno-1,4-fenylenu), w postaci bloków o nieregularnych kształtach, bryłek, proszków, granulek, płatków i podobnych form masowych, i poli(tio-1,4-fenylenu))
Kod CN: 1509 - Oliwa i jej frakcje, otrzymywane z owoców drzew oliwkowych, wyłącznie w sposób mechaniczny lub przy użyciu innych metod fizycznych, w warunkach, które nie prowadzą do pogorszenia właściwości oleju, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
Kod CN: 0207 45 21 - Połówki lub ćwiartki z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 5801 22 00 - Kord genua przecięty (welwet), z bawełny (z wył. tkanin ręcznikowych i podobnych tkanin pętelkowych, materiałów włókienniczych igłowych i taśm tkanych objętych pozycją 5806)