1806 Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao
Podrzędne kody CN
Kod CN: 1806 10 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN: 1806 10 15 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego, niezawierający sacharozy lub zawierający < 5% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza lub izoglukozy wyrażonej jako sacharoza
Kod CN: 1806 10 20 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego, zawierający >= 5% ale < 65% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza lub izoglukozy wyrażonej jako sacharoza
Kod CN: 1806 10 30 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego, zawierający >= 65% ale < 80% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza lub izoglukozy wyrażonej jako sacharoza
Kod CN: 1806 10 90 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego, zawierający >= 80% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza lub izoglukozy wyrażonej jako sacharoza
Kod CN: 1806 20 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg (z wył. proszku kakaowego)
Kod CN: 1806 20 10 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające >= 31% masy masła kakaowego lub zawierające >= 31% masy masła kakaowego i tłuszczu mleka łącznie (z wył. proszku kakaowego)
Kod CN: 1806 20 30 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające >= 25%, ale < 31% masy masła kakaowego i tłuszczu mleka łącznie (z wył. proszku kakaowego)
Kod CN: 1806 20 50 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające >= 18% masy, ale < 31% masła kakaowego (z wył. proszku kakaowego)
Kod CN: 1806 20 70 - Okruchy czekolady mlecznej, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg
Kod CN: 1806 20 80 - Polewa czekoladowa smakowa w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg
Kod CN: 1806 20 95 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające < 18% masy masła kakaowego (z wył. proszku kakaowego, polewy czekoladowej smakowej i okruchów czekolady mlecznej)
Kod CN: 1806 31 00 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie <= 2 kg, nadziewane
Kod CN: 1806 32 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie <= 2 kg (z wył. nadziewanych)
Kod CN: 1806 32 10 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie <= 2 kg, z dodatkami zbóż, owoców lub orzechów (z wył. nadziewanych)
Kod CN: 1806 32 90 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie <= 2 kg (z wył. nadziewanych i z dodatkami zbóż, owoców lub orzechów)
Kod CN: 1806 90 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach o masie <= 2 kg (z wył. w blokach, tabliczkach lub batonach i proszku kakaowego)
Kod CN: 1806 90 11 - Czekoladki (włącznie z pralinkami) i wyroby czekoladowe, nawet z nadzieniem, zawierające alkohol
Kod CN: 1806 90 19 - Czekoladki (włącznie z pralinkami) i wyroby czekoladowe, nawet z nadzieniem, niezawierające alkoholu
Kod CN: 1806 90 31 - Czekoladki i wyroby czekoladowe, z nadzieniem (z wył. w blokach, tabliczkach lub batonach i czekolad)
Kod CN: 1806 90 39 - Czekoladki i wyroby czekoladowe, nienadziewane (z wył. w blokach, tabliczkach lub batonach i czekolad)
Kod CN: 1806 90 50 - Wyroby cukiernicze i ich namiastki wykonane z substytutów cukru, zawierające kakao
Kod CN: 1806 90 60 - Wyroby do smarowania zawierające kakao
Kod CN: 1806 90 70 - Przetwory zawierające kakao do sporządzania napojów
Kod CN: 1806 90 90 - Przetwory zawierające kakao, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach <= 2 kg (z wył. czekolady, czekoladek i pozostałych wyrobów czekoladowych, wyrobów cukierniczych i ich namiastek wykonanych z substytutów cukru, wyrobów do smarowania, przetworów zawierających kakao do sporządzania napojów i proszku kakao)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 4102 - Skóry owcze lub jagnięce, surowe, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane, nawet z wełną lub dwojone (z wył. z jagniąt astrachańskich, karakułowych, perskich lub podobnych, jagniąt indyjskich, chińskich, mongolskich lub tybetańskich oraz poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
Kod CN: 7222 19 90 - Sztaby i pręty, ze stali nierdzewnej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, zawierające < 2,5% masy niklu (z wył. wyrobów o przekroju poprzecznym w kształcie koła)
Kod CN: 5407 - Tkaniny z przędzy z włókna ciągłego syntetycznego, włącznie z przędzą jednowłóknową (monofilament), o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm
Kod CN: 0401 20 91 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 3 % masy, ale <= 6 % masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN: 6404 11 00 - Obuwie sportowe, w tym buty do tenisa, buty do koszykówki, pantofle gimnastyczne, buty treningowe i podobne, o podeszwach zewnętrznych z gumy lub tworzyw sztucznych i cholewkach z materiałów włókienniczych
Kod CN: 3815 19 90 - Katalizatory na nośniku, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. katalizatorów z metalami szlachetnymi lub ze związkami metali szlachetnych, z niklem lub ze związkami niklu, jako substancjami aktywnymi, katalizatorów w postaci ziaren, z których >= 90% masy ma wielkość cząstek <= 10 mikrometrów, składających się z mieszaniny tlenków na nośniku magnezowokrzemianowym, zawierających >= 20% masy, ale <= 35% masy miedzi, oraz >= 2% masy, ale < =3% masy bizmutu, oraz o pozornym ciężarze właściwym >= 0,2 ale <= 1,0)