2005 99 60 Kapusta kwaszona, niezamrożona
Kod CN 2005 99 60 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.17.0 - Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5703 30 18 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe, z polipropylenu, igłowe, nawet gotowe (z wył. płyt dywanowych o powierzchni <= 1 m²)
-
Kod CN: 9021 10 10 - Przyrządy ortopedyczne
-
Kod CN: 7222 20 11 - Sztaby i pręty, ze stali nierdzewnej, o przekroju poprzecznym w kształcie koła, o średnicy >= 80 mm, gięte na zimno lub wykończone na zimno, zawierające >= 2,5% masy niklu
-
Kod CN: 8542 32 61 - Elektroniczne układy scalone jako pamięci stałe kasowalne elektrycznie, programowalne "flash E²PROM", o pojemności <= 512 Mb (z wył. w postaci multichipowych czy wielokomponentowych układów scalonych)
-
Kod CN: 4103 30 00 - Skóry i skórki, ze świń, surowe, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
-
Kod CN: 8427 20 19 - Wózki samobieżne, nienapędzane silnikiem elektrycznym, o wysokości podnoszenia >= 1 m (z wył. wózków widłowych terenowych i innych wozów i wózków podnośnikowych)
-
Kod CN: 7204 41 10 - Wióry z toczenia, wiórkowania, dłutowania, frezowania, piłowania i pilnikowania, z żeliwa lub stali, nawet w wiązkach (z wył. wiórów z żeliwa, ze stali stopowej lub z ocynowanego żeliwa lub stali)
-
Kod CN: 2909 19 - Etery alifatyczne i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. eteru dietylu (eteru etylowego))
-
Kod CN: 2003 90 - Grzyby i trufle, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. grzybów z rodzaju Agaricus)
-
Kod CN: 6006 32 00 - Dzianiny o szerokości > 30 cm, z włókien syntetycznych, barwione (z wył. dzianin osnowowych, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, tych zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)