2006 00 10 Imbir zakonserwowany cukrem, odsączony, lukrowany lub kandyzowany
Kod CN 2006 00 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.82.24.0 - Owoce, orzechy, skórki z owoców i pozostałe części roślin, zakonserwowane cukrem
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1704 90 71 - Cukierki z masy gotowanej, nawet nadziewane
-
Kod CN: 6203 41 90 - Szorty, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, męskie lub chłopięce (z wył. dzianych, strojów kąpielowych i slipów)
-
Kod CN: 0402 99 91 - Mleko i śmietana, zagęszczone, o zawartości tłuszczu > 45%, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2,5 kg (z wył. w stałej postaci)
-
Kod CN: 8902 00 10 - Statki rybackie, statki przetwórnie oraz pozostałe jednostki pływające, do przetwarzania lub konserwowania produktów rybołówstwa, pełnomorskie
-
Kod CN: 3906 90 40 - Kopolimer akrylonitrylu z akrylanem metylu, modyfikowany poli(butadien-akrylonitrylem) (NBR) w formach podstawowych
-
Kod CN: 7216 10 00 - Ceowniki, dwuteowniki lub dwuteowniki szerokostopowe, z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, o wysokości < 80 mm
-
Kod CN: 2818 - Elektrokorund [korund sztuczny], nawet niezdefiniowany chemicznie; tlenek glinu; wodorotlenek glinu
-
Kod CN: 8456 11 - Obrabiarki do obróbki dowolnych materiałów przez usuwanie nadmiaru materiału działające za pomocą lasera (z wył. urządzeń lutowania i spawania, włącznie z nadającymi się do cięcia i maszyn do testowania oraz do produkcji urządzeń półprzewodnikowych lub elektronicznych układów scalonych)
-
Kod CN: 1101 00 - Mąka pszenna lub z meslin
-
Kod CN: 5514 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną i o masie powierzchniowej > 170 g/m²