10.82.24.0 Owoce, orzechy, skórki z owoców i pozostałe części roślin, zakonserwowane cukrem
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.82.24 - Owoce, orzechy, skórki z owoców i pozostałe części roślin, zakonserwowane cukrem
Kod PKWiU 10.82.24.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 2006 00 10 - Imbir zakonserwowany cukrem, odsączony, lukrowany lub kandyzowany
-
Kod CN: 2006 00 31 - Wiśnie i czereśnie, o zawartości cukru > 13% masy, zakonserwowane cukrem, odsączone, lukrowane lub kandyzowane
-
Kod CN: 2006 00 35 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, zakonserwowane cukrem, odsączone, lukrowane lub kandyzowane o zawartości cukru > 13% masy
-
Kod CN: 2006 00 38 - Warzywa, owoce, orzechy, skórki z owoców i pozostałe części roślin, zakonserwowane cukrem [odsączone, lukrowane lub kandyzowane], o zawartości cukru > 13% masy (z wył. wiśni i czereśni, imbiru, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca [papai], tamaryndy, owoców nerkowca, liczi [śliwki chińskiej], owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, areca [lub betel], cola i makadamia)
-
Kod CN: 2006 00 91 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, zakonserwowane cukrem [odsączone, lukrowane lub kandyzowane] o zawartości cukru <= 13% masy
-
Kod CN: 2006 00 99 - Warzywa, owoce, orzechy, skórki z owoców i pozostałe części roślin, zakonserwowane cukrem [odsączone, lukrowane lub kandyzowane], o zawartości cukru <= 13% masy (z wył. wiśni i czereśni, imbiru, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca [papai], tamaryndy, nerkowca, liczi [śliwki chińskiej], owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, areca [lub betel], cola i makadamia)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 17.21.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją papieru falistego i tektury falistej oraz opakowań z papieru i tektury
-
Kod PKWiU: 13.92.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją gotowych wyrobów tekstylnych
-
Kod PKWiU: 46.33.11.0 - Sprzedaż hurtowa mleka i wyrobów mleczarskich
-
Kod PKWiU: 58.21.3 - Gry on-line
-
Kod PKWiU: 95.25.12 - Usługi naprawy biżuterii
-
Kod PKWiU: 13.93.12 - Dywany, chodniki i pozostałe tekstylne pokrycia podłogowe tkane, z wyłączeniem igłowych i flokowanych
-
Kod PKWiU: 65.12.50 - Pozostałe usługi ubezpieczeniowe od odpowiedzialności cywilnej
-
Kod PKWiU: 71.20.13.0 - Usługi w zakresie badań i analiz zintegrowanych systemów mechanicznych i elektrycznych
-
Kod PKWiU: 20.52.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją klejów
-
Kod PKWiU: 01.11.12.0 - Pozostała pszenica