2006 00 91 Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, zakonserwowane cukrem [odsączone, lukrowane lub kandyzowane] o zawartości cukru <= 13% masy
Kod CN 2006 00 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.82.24.0 - Owoce, orzechy, skórki z owoców i pozostałe części roślin, zakonserwowane cukrem
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9004 90 10 - Okulary, gogle i tym podobne, korekcyjne, ochronne lub do innych celów, z soczewkami z tworzyw sztucznych (z wył. okularów do testowania wzroku, okularów przeciwsłonecznych, soczewek kontaktowych, soczewek do okularów i oprawek do okularów)
-
Kod CN: 3904 50 10 - Kopolimer chlorku winylidenu z akrylonitrylem, w postaci spienionych kulek o średnicy >= 4 mikrometrów, ale <= 20 mikrometrów
-
Kod CN: 6110 90 90 - Bluzy, pulowery, swetry rozpinane, kamizelki i podobne artykuły, z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny, z włókien chemicznych, z lnu lub ramii, i kamizelek z podbiciem)
-
Kod CN: 0406 90 63 - Fiore Sardo i Pecorino, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej <= 47% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 0707 00 05 - Ogórki, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 6806 90 00 - Mieszaniny i artykuły z materiałów mineralnych izolujących cieplnie, akustycznie lub pochłaniających dźwięki (z wył. wełny żużlowej, wełny skalnej i podobnych wełen mineralnych, wermikulitu porowatego, iłu porowatego, żużla spienionego i podobnych porowatych materiałów mineralnych, wyrobów z lekkiego betonu, z azbestu, azbestowo-cementowych, celulozowo-cementowych lub podobnych, mieszanin i pozostałych artykułów z azbestu lub na bazie azbestu, i wyrobów ceramicznych)
-
Kod CN: 0910 91 90 - Mieszanki różnych rodzajów przypraw korzennych, rozgniatane lub mielone (z wył. curry)
-
Kod CN: 8302 49 00 - Oprawy, okucia i podobne artykuły, z metalu nieszlachetnego (z wył. zamków z kluczami, zamknięć i okuć z zamknięciami, zawierających zamki, zawiasów, kółek samonastawnych, opraw i okuć, nadających się do budynków, pojazdów silnikowych i mebli)
-
Kod CN: 1702 90 95 - Cukier w postaci stałej, włącznie z cukrem inwertowanym oraz mieszankami cukru i syropów cukrowych, zawierającymi w stanie suchym 50 % masy fruktozy, niearomatyzowany ani niebarwiony (z wył. cukru trzcinowego lub buraczanego, chemicznie czystej sacharozy i maltozy, laktozy, cukru klonowego, glukozy, fruktozy, maltodekstryny, i ich syropów, izoglukozy, syropu inulinowego i karmelu)
-
Kod CN: 2403 19 - Tytoń do palenia, nawet zawierający namiastki tytoniu w dowolnej proporcji (z wył. tytoniu do fajek wodnych zawierającego tytoń)