0707 00 05 Ogórki, świeże lub schłodzone
Kod CN 0707 00 05 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.13.32.0 - Ogórki i korniszony
-
Kod PKWiU: 10.39.14.0 - Warzywa i owoce, krojone i zapakowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9607 11 00 - Zamki błyskawiczne z ogniwami z metali nieszlachetnych
-
Kod CN: 4407 12 90 - Drewno z jodły (Abies spp.) i świerku (Picea spp.), przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, (z wył. łączonego stykowo i struganego)
-
Kod CN: DZIAŁ 23 - POZOSTAŁOŚCI I ODPADY PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO; GOTOWA KARMA DLA ZWIERZĄT
-
Kod CN: 2916 39 90 - Aromatyczne kwasy monokarboksylowe, ich bezwodniki, halogenki, nadtlenki i nadtlenokwasy i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. kwasu benzoesowego i jego soli i estrów, nadtlenku benzoilu i chlorku benzoilu, kwasu fenylooctowego i jego soli i estrów i nieorganicznych i organicznych związków rtęci, nawet zdefiniowanych chemicznie)
-
Kod CN: 5810 92 10 - Hafty z włókien chemicznych na podłożu materiału włókienniczego, w sztukach, paskach lub motywach, o wartości > 17,50 €/kg (masy netto) (z wył. haftów bez widocznego podłoża)
-
Kod CN: 2707 99 50 - Zasady pirydynowe, chinolinowe, akrydynowe, anilinowe i pozostałe produkty zasadowe z destylacji wysokotemperaturowej smoły węglowej, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8708 99 - Części i akcesoria do ciągników, do pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8108 90 30 - Sztaby, pręty, kształtowniki i druty, z tytanu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2302 10 90 - Otręby, śruta i inne pozostałości odsiewu, przemiału lub innej obróbki kukurydzy, nawet granulowane, o zawartości skrobi > 35% masy
-
Kod CN: 0403 90 39 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, słodzone, o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)