0209 Tłuszcz ze świń bez chudego mięsa oraz tłuszcz drobiowy, niewytapiane lub inaczej wyekstrahowane, świeże, schłodzone, zamrożone, solone, w solance, suszone lub wędzone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0209 10 - Tłuszcz ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, świeży, schłodzony, zamrożony, solony, w solance, suszony lub wędzony
Kod CN: 0209 10 11 - Tłuszcz podskórny ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, świeży, schłodzony, zamrożony, solony lub w solance
Kod CN: 0209 10 19 - Tłuszcz podskórny ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, suszony lub wędzony
Kod CN: 0209 10 90 - Tłuszcz ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, świeży, schłodzony, zamrożony, solony, w solance, suszony lub wędzony (z wył. podskórnego)
Kod CN: 0209 90 00 - Tłuszcz drobiowy, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, świeży, schłodzony, zamrożony, solony, w solance, suszony lub wędzony
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0713 39 00 - Fasola [Vigna i Phaseolus], suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona (z wył. fasoli z gatunku "Vigna mungo (L.) Hepper lub Vigna radiata (L.) Wilczek", fasolki czerwonej, małej "Adzuki", fasoli "Phaseolus vulgaris", sorzycy ziemnej i fasolnika chińskiego)
Kod CN: 7220 20 21 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości < 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, o grubości >= 3 mm i zawierające >= 2,5% masy niklu
Kod CN: 2008 30 55 - Mandarynki (włączając tangeryny i satsuma); klementynki, wilkingi i inne podobne hybrydy cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
Kod CN: 2005 40 00 - Groch [Pisum sativum], przetworzony lub zakonserwowany inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonego)
Kod CN: 1516 10 - Tłuszcze i oleje zwierzęce i ich frakcje, częściowo lub całkowicie uwodornione, estryfikowane wewnętrznie, reestryfikowane lub elaidynizowane, nawet rafinowane, ale dalej nieprzetworzone
Kod CN: 3302 10 21 - Preparaty zawierające czynniki zapachowe charakterystyczne dla napojów, niezawierające tłuszczu z mleka, sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, lub zawierające < 1,5% masy tłuszczu z mleka, < 5% masy sacharozy lub izoglukozy, < 5% masy glukozy lub skrobi, w rodzaju stosowanych do produkcji napojów (z wył. o rzeczywistym stężeniu objętościowym alkoholu > 0,5% obj.)
Kod CN: 8210 00 00 - Ręcznie obsługiwane urządzenia mechaniczne, o masie <= 10 kg, stosowane do przygotowania, obróbki lub podawania potraw lub napojów
Kod CN: 8475 10 00 - Maszyny do montażu lamp elektrycznych lub elektronicznych, lamp elektronowych lub fotograficznych lamp błyskowych, w bańkach szklanych
Kod CN: 5606 00 91 - Przędza rdzeniowa (z wył. przędzy metalizowanej objętej pozycją 5605; przędzy rdzeniowej z włosia końskiego; nici gumowej pokrytej materiałem włókienniczym; szpagatu, sznura i pozostałych wyrobów tekstylnych rdzeniowych objętych pozycją 5808; przędzy metalizowanej rdzeniowej)