0209 Tłuszcz ze świń bez chudego mięsa oraz tłuszcz drobiowy, niewytapiane lub inaczej wyekstrahowane, świeże, schłodzone, zamrożone, solone, w solance, suszone lub wędzone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0209 10 - Tłuszcz ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, świeży, schłodzony, zamrożony, solony, w solance, suszony lub wędzony
Kod CN: 0209 10 11 - Tłuszcz podskórny ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, świeży, schłodzony, zamrożony, solony lub w solance
Kod CN: 0209 10 19 - Tłuszcz podskórny ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, suszony lub wędzony
Kod CN: 0209 10 90 - Tłuszcz ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, świeży, schłodzony, zamrożony, solony, w solance, suszony lub wędzony (z wył. podskórnego)
Kod CN: 0209 90 00 - Tłuszcz drobiowy, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, świeży, schłodzony, zamrożony, solony, w solance, suszony lub wędzony
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2905 49 00 - Alifatyczne alkohole poliwodorotlenowe o trzech lub więcej grupach wodorotlenowych (z wył. 2-etylo-2-(hydroksymetylo)propano-1,3-diolu (trimetylolopropanu), pentaerytrytolu, mannitu, D-sorbitu (sorbitolu) i glicerolu)
Kod CN: 7407 29 00 - Sztaby, pręty i kształtowniki, ze stopów miedzi, gdzie indziej nieklasyfikowane (z wył. wyrobów ze stopów miedzi z cynkiem (mosiądz))
Kod CN: 1806 90 11 - Czekoladki (włącznie z pralinkami) i wyroby czekoladowe, nawet z nadzieniem, zawierające alkohol
Kod CN: 6912 00 21 - Zastawy stołowe, naczynia kuchenne, z ceramiki zwykłej (z wył. statuetek i pozostałych artykułów dekoracyjnych, garnków, słojów i podobnych wyrobów, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania towarów, młynków do kawy i przypraw z ceramicznymi zasobnikami i z elementami roboczymi z metalu)
Kod CN: 2925 - Związki z karboksyimidową grupą funkcyjną (włącznie z sacharyną i jej solami) oraz związki z iminową grupą funkcyjną
Kod CN: 4810 19 00 - Papier i tektura, stosowane do pisania, drukowania lub innych celów graficznych, niezawierające włókien otrzymanych w procesie mechanicznym, lub chemiczno-mechanicznym lub w których <= 10% masy całkowitej zawartości włókien składa się z takich włókien, powleczone jednostronnie lub obustronnie kaolinem lub innymi substancjami nieorganicznymi, w arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, w których po rozłożeniu długość jednego boku > 435 mm lub o długości jednego boku <= 435 mm i drugiego boku > 297 mm
Kod CN: 1602 49 90 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. ze świń domowych, szynek, łopatek i ich części, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
Kod CN: 4101 20 10 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, niedwojone, o masie jednej skóry <= 16 kg, świeże
Kod CN: 3401 19 00 - Mydło; organiczne produkty i preparaty powierzchniowo czynne, w postaci kostek lub ukształtowanych kawałków oraz papier, watolina, filc i włóknina, impregnowane, powleczone lub pokryte mydłem lub detergentem (z wył. do stosowania toaletowego (włączając produkty lecznicze))
Kod CN: 0809 21 00 - Wiśnie (Prunus cerasus), świeże