2008 91 00 Rdzenie palmowe, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem)
Kod CN 2008 91 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3807 00 - Smoła drzewna; oleje ze smoły drzewnej; kreozot drzewny; drzewna benzyna ciężka; pak roślinny; pak browarniany i preparaty podobne na bazie kalafonii, kwasów żywicznych lub paku roślinnego (z wył. paku burgundzkiego, paku żółtego, paku stearynowego, paku lanolinowego, smoły tłuszczowej i paku glicerynowego)
-
Kod CN: 4002 31 00 - Kauczuk izobutenowo-izoprenowy (butylowy) (IIR), w formach podstawowych lub w płytach, arkuszach lub taśmach
-
Kod CN: 5607 50 90 - Szpagat, powróz, linki i liny, z włókien syntetycznych, nawet plecione lub oplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi (z wył. z polietylenu, polipropylenu, poliestrów, nylonu lub pozostałych poliamidów)
-
Kod CN: 8483 30 - Obudowy łożysk, niezawierające łożysk tocznych, do maszyn; łożyska ślizgowe do maszyn
-
Kod CN: 2909 50 00 - Eterofenole, eteroalkoholofenole oraz ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne
-
Kod CN: 8501 62 00 - Prądnice prądu przemiennego "alternatory", o mocy wyjściowej > 75 kVA, ale <= 375 kVA
-
Kod CN: 4806 20 00 - Papiery tłuszczoodporne, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu
-
Kod CN: 0305 39 90 - Filety z ryb, suszone, solone lub w solance, ale niewędzone (z wył. z tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych i z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae i filetów z ryb, solonych lub w solance, z łososia pacyficznego, z łososia atlantyckiego, z głowacicy i z z halibuta niebieskiego)
-
Kod CN: 1504 10 99 - Oleje z wątróbek rybich i ich frakcje, nawet rafinowane ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. z halibuta, i o zawartości witaminy A <= 2 500 j.m./g)
-
Kod CN: 0307 32 90 - Małże (jadalne) "Perna spp.", zamrożone, nawet w skorupach