0305 39 90 Filety z ryb, suszone, solone lub w solance, ale niewędzone (z wył. z tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych i z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae i filetów z ryb, solonych lub w solance, z łososia pacyficznego, z łososia atlantyckiego, z głowacicy i z z halibuta niebieskiego)
Kod CN 0305 39 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.21.0 - Filety rybne suszone, solone lub w solance, ale niewędzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4407 94 91 - Drewno z wiśni, czereśni "Prunus spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, szlifowane (z wył. Łączonego stykowo)
-
Kod CN: 6812 99 90 - Artykuły z azbestu lub z mieszanin na bazie azbestu lub azbestu i węglanu magnezu, np. przędza, nici, sznurki, tkane lub dziane, nawet wzmocnione (z wył. z azbestu krokidolitowego; włókien azbestowych obrobionych; mieszaniny na bazie azbestu lub na bazie azbestu i węglanu magnezu; materiału do połączeń z prasowanych włókien azbestowych, w arkuszach lub rolkach; papieru, płyt pilśniowych i filcu; odzieży, dodatków odzieżowych, obuwia i nakryć głowy; materiału ciernego na bazie azbestu; artykułów azbestowo krokidolitowo-cementowych)
-
Kod CN: 4908 90 00 - Kalkomanie (z wył. do wypalania)
-
Kod CN: 9110 12 00 - Niekompletne mechanizmy zegarków, zmontowane
-
Kod CN: 1514 91 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o wysokiej zawartości kwasu erukowego >= 2%, i olej gorczycowy, surowe
-
Kod CN: 8536 69 90 - Wtyki i gniazda wtykowe, do napięć <= 1 000 V (z wył. tych do przewodów koncentrycznych "współosiowych" i do obwodów drukowanych)
-
Kod CN: 5206 25 00 - Nitka pojedyncza z włókien czesanych, zawierająca głównie, ale < 85% masy bawełny i o masie liniowej < 125 decyteksa "o numerze metrycznym > 80 "(z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 2924 23 00 - Kwas 2-acetamidobenzoesowy (kwas N-acetyloantranilowy) i jego sole
-
Kod CN: 0306 94 00 - Homarzec (Nephrops norvegicus), nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z homarami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 4823 61 00 - Tace, półmiski, talerze, kubki i podobne, z papieru lub tektury z bambusa