2008 97 34 Mieszanki owoców i pozostałych jadalnych części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas. (z wył. o zawartości cukru > 9% masy i mieszanek orzechów, owoców tropikalnych/orzechów tropikalnych w rodzaju wymienionych w uwadze dodatkowej 7 i 8 do działu 20, o zawartości netto >= 50% masy, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion)
Kod CN 2008 97 34 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8505 19 - Magnesy trwałe i artykuły, które mają stać się magnesami trwałymi po namagnesowaniu, z materiału innego niż metal
-
Kod CN: 2829 90 80 - Bromiany i nadbromiany (z wył. bromianów sodu i bromianów potasu); jodany i nadjodany
-
Kod CN: 1602 32 19 - Mięso lub podroby z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane, poddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
-
Kod CN: 8465 10 - Maszyny do drewna, korka, kości, ebonitu, twardych tworzyw sztucznych lub podobnych twardych materiałów, przystosowane do wykonywania różnych rodzajów operacji obróbkowych bez wymiany narzędzi pomiędzy takimi operacjami
-
Kod CN: 9008 90 00 - Części i akcesoria rzutników obrazów, powiększalników i pomniejszalników fotograficznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 6403 51 91 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych i cholewkach, ze skóry wyprawionej, zakrywające kostkę i łydkę, o długości podeszwy wewnętrznej < 24 cm (z wył. obuwia z metalowym ochronnym noskiem, obuwia sportowego, obuwia ortopedycznego i obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 2002 90 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. całych lub w kawałkach)
-
Kod CN: 3909 10 00 - Żywice mocznikowe; żywice tiomocznikowe, w formach podstawowych
-
Kod CN: 4412 99 40 - Płyty fornirowane i podobne drewno warstwowe, z przynajmniej jedną warstwą zewnętrzną z brzozy, buka, czereśni, dębu, grabu, jesionu, kasztana, kasztanowca, klonu, lipy, olchy, orzecha włoskiego, orzesznika, platana, robinii akacjowej, topoli, tulipanowca amerykańskiego, wiązu lub wiśni, niezawierające warstw z płyty wiórowej, płyty stolarskiej, płyty warstwowej i płyty podłogowej (z wył. Z sklejki składającej się wyłącznie z arkuszy z drewna, o grubości warstwy <= 6 mm, płyt z drewna utwardzonego, paneli komórkowych z drewna, intarsji drewnianej i płyt identyfikowanych jako składniki mebli)
-
Kod CN: 0303 63 - Dorsze (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus), zamrożone