2008 97 96 Mieszanki owoców i pozostałych jadalnych części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, bez dodatku alkoholu i bez dodatku cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 4,5 kg, ale < 5 kg, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. mieszanek orzechów, owoców tropikalnych i orzechów tropikalnych w rodzaju wymienionych w uwadze dodatkowej 7 i 8 do działu 20, o zawartości netto >= 50% masy, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, i preparatów typu müsli bazujących na nieprażonych płatkach zbożowych objętych podpozycją 1904 20 10)
Kod CN 2008 97 96 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4115 20 00 - Skrawki i pozostałe odpady skóry wyprawionej lub skóry wtórnej, nienadające się do produkcji artykułów skórzanych; pył, proszek i mączka ze skóry wyprawionej
-
Kod CN: 4205 00 19 - Artykuły do zastosowań w maszynach lub urządzeniach mechanicznych lub do innych celów technicznych, ze skóry wyprawionej lub ze skóry wtórnej (z wył. pasów lub taśm, przenośnikowych lub napędowych)
-
Kod CN: 5704 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe włókiennicze, z filcu, nieigłowe ani nieflokowane, nawet gotowe
-
Kod CN: 0303 59 90 - Kanagurty (Rastrelliger spp.), makrele królewskie (Scomberomorus spp.), karanksy (Caranx spp.), błyszczyki (Pampus spp.), sajra (Cololabis saira), trzogony (Decapterus spp.), gromadnik, kapelan (Mallotus villosus), pelamida (Sarda spp.), marliny, żaglice, żaglicowate (Istiophoridae), zamrożone
-
Kod CN: 7208 52 10 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości <= 1250 mm, walcowane z czterech stron lub w zamkniętej komorze, nie w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, o grubości >= 4,75 mm, ale <= 10 mm, bez wzorów wypukłych
-
Kod CN: 3904 90 00 - Polimery chlorku winylu lub innych fluorowcowanych alkenów, w formach podstawowych (z wył. poli(chlorku winylu), kopolimerów chlorku winylu, polimerów chlorku winylidenu i fluoropolimerów)
-
Kod CN: 4821 90 10 - Etykiety wszelkich rodzajów z papieru lub tektury, samoprzylepne, niezadrukowane
-
Kod CN: 0304 56 10 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), świeże lub schłodzone (z wył. filetów)
-
Kod CN: 2520 10 00 - Gips; anhydryt;
-
Kod CN: 0302 35 11 - Tuńczyk błękitnopłetwy atlantycki (Thunnus thynnus), świeży lub schłodzony, do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604