2008 97 97 Mieszanki guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, włączając mieszanki w ilości >= 50% masy tych owoców z orzechami nerkowca, orzechami brazylijskimi, areca (lub betel), cola i makadamia , przetworzone lub zakonserwowane, bez dodatku alkoholu i bez dodatku cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto < 4,5 kg
Kod CN 2008 97 97 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9608 91 00 - Stalówki i ich ostrza
-
Kod CN: 8543 10 00 - Akceleratory cząstek, elektryczne, do elektronów, protonów itp. (z wył. aplikatorów jonów do domieszkowania materiałów półprzewodnikowych)
-
Kod CN: 2923 - Czwartorzędowe sole amoniowe i wodorotlenki; lecytyny i pozostałe fosfoaminolipidy, nawet niezdefiniowane chemicznie
-
Kod CN: 8421 29 80 - Urządzenia i aparatura do filtrowania lub oczyszczania cieczy (z wył. do wody i innych napojów, filtrów do oleju lub paliwa do silników spalinowych, sztucznych nerek, i wykonanej z fluoropolimerów z filtrem lub membraną czyszczącą o grubości <= 140 μm)
-
Kod CN: 8454 - Konwertory, kadzie, wlewnice i maszyny odlewnicze, w rodzaju stosowanych w hutnictwie lub w odlewniach metali (z wył. pras do sproszkowanych metali); ich części
-
Kod CN: 2804 29 90 - Neon, krypton i ksenon
-
Kod CN: 0307 11 90 - Ostrygi, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone (z wył. ostryg płaskich "Ostrea spp.", żywych i o masie (włącznie z muszlą) <= 40 g każda)
-
Kod CN: 0802 90 10 - Pecan, świeże lub suszone, nawet łuskane lub obrane
-
Kod CN: 0208 90 60 - Mięso i jadalne podroby z reniferów, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: DZIAŁ 15 - TŁUSZCZE I OLEJE POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO LUB ROŚLINNEGO ORAZ PRODUKTY ICH ROZKŁADU; GOTOWE TŁUSZCZE JADALNE; WOSKI POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO LUB ROŚLINNEGO