0208 90 60 Mięso i jadalne podroby z reniferów, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN 0208 90 60 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.39.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne świeże, schłodzone lub zamrożone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2001 90 65 - Oliwki, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 1902 40 90 - Kuskus poddany obróbce cieplnej lub inaczej przygotowany
-
Kod CN: 0105 11 19 - Pisklęta płci żeńskiej pochodzące z hodowli w drugim i trzecim pokoleniu ptactwa z gatunku Gallus domesticus, o masie <= 185 g (z wył. niosek)
-
Kod CN: 3812 39 90 - Związki stabilizujące do gumy lub tworzyw sztucznych (z wył. preparatów przeciwutleniających)
-
Kod CN: 1212 91 80 - Burak cukrowy, świeży, schłodzony, zamrożony
-
Kod CN: 6112 49 10 - Stroje kąpielowe z materiałów włókienniczych, damskie lub dziewczęce, dziane, zawierające >= 5% masy nitki gumowej (z wył. z włókien syntetycznych)
-
Kod CN: 1502 90 10 - Tłuszcze z bydła, owiec lub kóz, do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi (z wył. łoju, oleju i oleostearyny)
-
Kod CN: 4601 22 - Maty, słomianki i osłony, z rattanu, połączone razem w równoległe pasma lub tkane
-
Kod CN: 9403 40 90 - Meble drewniane, w rodzaju stosowanych w kuchni (z wył. mebli do siedzenia i mebli do zabudowy)
-
Kod CN: 1905 31 30 - Słodkie herbatniki, nawet zawierające kakao, zawierające >= 8% masy tłuszczu mleka (z wył. pokrytych lub powleczonych czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao)