2009 11 91 Sok pomarańczowy, niesfermentowany, zamrożony, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, i o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN 2009 11 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0303 49 85 - Tuńczyki z rodzaju "Thunnus", zamrożone, (z wył. do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604 i Thunnus alalunga, Thunnus albacares, Thunnus obesus, Thunnus thynnus, Thunnus orientalis i Thunnus maccoyii)
-
Kod CN: 0604 20 20 - Choinki bożonarodzeniowe, świeże
-
Kod CN: 7218 91 80 - Półprodukty ze stali nierdzewnej, o przekroju poprzecznym prostokątnym "innym niż kwadratowy", zawierające < 2,5% masy niklu
-
Kod CN: 8516 29 99 - Elektryczne aparaty do ogrzewania pomieszczeń i gleby, bez wbudowanego wentylatora (z wył. grzejników wypełnionych cieczą, konwekcyjnych i akumulacyjnych)
-
Kod CN: 2204 21 74 - Wina produkowane w Penedés, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych win)
-
Kod CN: 6910 - Zlewy, umywalki, podstawy umywalek, wanny, bidety, miski klozetowe, płuczki ustępowe, pisuary i podobna armatura sanitarna, ceramiczne (z wył. pojemników na mydło, gąbkę, szczoteczki do zębów, wieszaków na ręczniki i wieszaków na papier toaletowy)
-
Kod CN: 0711 20 - Oliwki, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 8447 20 80 - Dziewiarki płaskie (z wył. do dzianin kolumienkowych, także typu Raschel)
-
Kod CN: 0703 - Cebula, szalotka, czosnek, pory oraz pozostałe warzywa cebulowe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 5901 10 00 - Tekstylia powleczone żywicą naturalną lub substancją skrobiową, w rodzaju stosowanych do opraw książek, wyrobu pudełek i artykułów z tektury lub podobnych