2009 49 30 Sok ananasowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20 but <= 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN 2009 49 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2805 - Metale alkaliczne lub metale ziem alkalicznych; metale ziem rzadkich, skand i itr, nawet ich mieszaniny lub stopy; rtęć
-
Kod CN: 0809 - Morele, wiśnie i czereśnie, brzoskwinie (włącznie z nektarynami), śliwki i owoce tarniny, świeże
-
Kod CN: 4107 11 19 - Skóra i skórka wyprawiona z pełnym licem, włączając skórę pergaminowaną, niedwojona, bydlęca (włączając bawolą), cała, przetworzona dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłoszona (z wył. skóry cielęcej chromowej, skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
-
Kod CN: 0306 34 00 - Homarzec (Nephrops norvegicus), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 13 - Kawałki i podroby ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0204 50 19 - Nogi z kóz, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 5702 50 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe włókiennicze, tkane, nieigłowe ani nieflokowane, bez okrywy, niegotowe (z wył. „Kelemu”, „Schumacksu”, „Karamania” i podobnych ręcznie tkanych dywaników, i pokryć podłogowych z włókna kokosowego)
-
Kod CN: 2836 99 90 - Peroksowęglany (nad(tleno)węglany)
-
Kod CN: 0201 30 00 - Mięso z bydła bez kości, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2204 10 93 - Wino musujące ze świeżych winogron, z chronioną nazwą pochodzenia (ChNP) (z wył. Asti spumante, szampana, Cava i Prosecco)