2106 90 Przetwory spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane
Podrzędne kody CN
Kod CN: 2106 90 20 - Preparaty alkoholowe złożone, w rodzaju stosowanych do produkcji napojów, o objętościowej mocy alkoholu > 0,5 % obj. (z wył. na bazie substancji zapachowych)
Kod CN: 2106 90 30 - Syropy izoglukozowe, aromatyzowane lub barwione
Kod CN: 2106 90 51 - Syrop laktozowy, aromatyzowany lub barwiony
Kod CN: 2106 90 55 - Syrop glukozowy i z maltodekstryny, aromatyzowane lub barwione
Kod CN: 2106 90 59 - Syropy cukrowe, aromatyzowane lub barwione (z wył. syropu izoglukozowego, laktozowego, glukozowego i z maltodekstrynowego)
Kod CN: 2106 90 92 - Przetwory spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane, niezawierające tłuszczu mleka, sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, lub zawierające < 1,5% masy tłuszczu mleka, < 5% masy sacharozy lub izoglukozy, < 5% masy glukozy lub < 5% masy skrobi
Kod CN: 2106 90 98 - Przetwory spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane, zawierające >=1,5% masy tłuszczu mleka, >= 5% masy sacharozy lub izoglukozy, >= 5% masy glukozy lub >= 5% masy skrobi
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 7020 00 10 - Artykuły z topionego kwarcu lub innej topionej krzemionki, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 5603 94 90 - Włókniny, nawet impregnowane lub laminowane, gdzie indziej niesklasyfikowane, o masie powierzchniowej > 150 g/m² (z wył. powleczonych lub pokrytych, lub z włókien ciągłych chemicznych)
Kod CN: 2910 30 00 - 1-Chloro-2,3-epoksypropan (epichlorohydryna)
Kod CN: 2905 29 - Nienasycone alkohole monowodorotlenowe (z wył. alifatycznych alkoholi terpenowych)
Kod CN: 8702 30 - Pojazdy silnikowe do przewozu >= 10 osób razem z kierowcą, zarówno z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, jak i silnikiem elektrycznym, jako silnikami do napędu
Kod CN: 0304 56 10 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), świeże lub schłodzone (z wył. filetów)
Kod CN: 7013 41 - Wyroby ze szkła ołowiowego, w rodzaju stosowanych do celów stołowych lub kuchennych (z wył. wyrobów objętych pozycją 7018, szklanek, kieliszków, szklanych słojów do przetworów, termosów i innych naczyń próżniowych)
Kod CN: 2009 29 11 - Sok grejpfrutowy (włącznie z sokiem z pomelo), niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN: 1106 20 90 - Mąka, mączka i proszek, z sago lub korzeni manioku, maranty, salepu, topinamburu, słodkich ziemniaków i podobnych korzeni i bulw o dużej zawartości skrobi lub inuliny objętych pozycją 0714 (z wył denaturowanych)