2106 90 Przetwory spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane
Podrzędne kody CN
Kod CN: 2106 90 20 - Preparaty alkoholowe złożone, w rodzaju stosowanych do produkcji napojów, o objętościowej mocy alkoholu > 0,5 % obj. (z wył. na bazie substancji zapachowych)
Kod CN: 2106 90 30 - Syropy izoglukozowe, aromatyzowane lub barwione
Kod CN: 2106 90 51 - Syrop laktozowy, aromatyzowany lub barwiony
Kod CN: 2106 90 55 - Syrop glukozowy i z maltodekstryny, aromatyzowane lub barwione
Kod CN: 2106 90 59 - Syropy cukrowe, aromatyzowane lub barwione (z wył. syropu izoglukozowego, laktozowego, glukozowego i z maltodekstrynowego)
Kod CN: 2106 90 92 - Przetwory spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane, niezawierające tłuszczu mleka, sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, lub zawierające < 1,5% masy tłuszczu mleka, < 5% masy sacharozy lub izoglukozy, < 5% masy glukozy lub < 5% masy skrobi
Kod CN: 2106 90 98 - Przetwory spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane, zawierające >=1,5% masy tłuszczu mleka, >= 5% masy sacharozy lub izoglukozy, >= 5% masy glukozy lub >= 5% masy skrobi
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 6111 20 - Odzież i dodatki odzieżowe dla niemowląt, z bawełny, dziane (z wył. czapeczek)
Kod CN: 6309 00 00 - Odzież używana i dodatki odzieżowe używane, koce i pledy, bielizna domowa i artykuły wyposażenia wnętrz, z dowolnego materiału włókienniczego, włącznie z dowolnym typem obuwia i nakryć głowy, wykazujące widoczne oznaki wykorzystywania i występujące jako towary masowe w belach, workach i podobnych opakowaniach (z wył. dywanów, pozostałych pokryć podłogowych i tkanin dekoracyjnych)
Kod CN: 8204 - Klucze maszynowe ręczne, włączając klucze dynamometryczne (z wył. pokręteł do gwintowników), z metalu nieszlachetnego; wymienne gniazda do kluczy nasadowych, z rękojeściami lub bez, z metalu nieszlachetnego
Kod CN: 0302 31 10 - Albakora lub tuńczyk biały "Thunnus alalunga", świeże lub schłodzone, do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604
Kod CN: 1006 30 42 - Ryż okrągłoziarnisty, półbielony (z wył. parzonego)
Kod CN: 2620 99 - Żużel, popiół i pozostałości zawierające metale lub ich związki (z wył. tych z produkcji żeliwa lub stali, tych zawierających głównie cynk, ołów, miedź lub glin, tych zawierających arsen, rtęć, tal, lub ich mieszaniny w rodzaju stosowanych do ekstrakcji arsenu lub tych metali, lub do produkcji ich związków chemicznych, i tych zawierających antymon, beryl, kadm, chrom lub ich mieszaniny)
Kod CN: 0307 22 10 - Muszle św. Jakuba (Pecten maximus), zamrożone, nawet w skorupach
Kod CN: 2008 40 71 - Gruszki, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, o zawartości cukru > 15% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
Kod CN: 0306 95 20 - Krewetki z rodzaju Pandalus, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie