2204 21 97 Wina białe nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina ze szczepu)
Kod CN 2204 21 97 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5204 - Nici bawełniane do szycia, nawet pakowane do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 5109 - Przędza z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, pakowana do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 6211 43 90 - Odzież damska lub dziewczęca, gdzie indziej niesklasyfikowana, z włókien chemicznych (z wył. dzianej)
-
Kod CN: 1517 90 - Mieszaniny lub produkty z tłuszczów lub olejów, zwierzęcych lub roślinnych i frakcje różnych tłuszczów, lub olejów (z wył. tłuszczów lub olejów i ich frakcji, częściowo lub całkowicie uwodornionych, estryfikowanych wewnętrznie, reestryfikowanych lub elaidynizowanych, nawet rafinowanych, ale dalej nieprzetworzonych, mieszanin oliwy i jej frakcji, i margaryny w postaci stałej), jadalne
-
Kod CN: 2711 12 91 - Propan o czystości < 99 %, skroplony, do przeprowadzania procesu specyficznego, zdefiniowanego w uwadze dodatkowej 5 do działu 27
-
Kod CN: 0304 56 20 - Mięso (nawet rozdrobnione) z żarłacza śledziowego (Lamna nasus) , świeże lub schłodzone (z wył. filetów)
-
Kod CN: 2101 - Ekstrakty, esencje i koncentraty kawy, herbaty lub maté (herbaty paragwajskiej) oraz przetwory na bazie tych produktów lub na bazie kawy, herbaty lub maté (herbaty paragwajskiej); cykoria palona i pozostałe palone namiastki kawy oraz ich ekstrakty, esencje i koncentraty
-
Kod CN: 0208 - Mięso i jadalne podroby z królików, zajęcy, gołębi i innych zwierząt świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. z bydła, świń, owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, drobiu: „ptactwa z gatunku Gallus domesticus”, kaczek, gęsi, indyków i perliczek)
-
Kod CN: 8527 21 70 - Odbiorniki radiowe, w rodzaju stosowanych w pojazdach mechanicznych, nadające się do pracy tylko z zewnętrznym źródłem energii, połączone z aparaturą do zapisu lub odtwarzania dźwięku, z laserowym systemem odczytu (z wył. nadających się do odbierania i dekodowania cyfrowych sygnałów radiowego systemu przekazywania danych (RDS))
-
Kod CN: 2009 89 86 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu lub warzywa, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. zawierającego alkohol, mieszanek, soku z owoców cytrusowych, z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, soku ananasowego, pomidorowego, z winogron, włączając moszcz gronowy, z jabłek, żurawin, i z gruszek)