0208 Mięso i jadalne podroby z królików, zajęcy, gołębi i innych zwierząt świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. z bydła, świń, owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, drobiu: „ptactwa z gatunku Gallus domesticus”, kaczek, gęsi, indyków i perliczek)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0208 10 - Mięso i jadalne podroby z królików lub zajęcy, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 10 10 - Mięso i jadalne podroby z królików domowych, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 10 90 - Mięso i jadalne podroby z królików niedomowych i zajęcy, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 30 00 - Mięso i jadalne podroby z naczelnych, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 40 - Mięso i jadalne podroby z wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 40 10 - Mięso z wielorybów, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 40 20 - Mięso z fok, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 40 80 - Mięso i jadalne podroby z wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. mięsa z fok i wielorybów)
Kod CN: 0208 50 00 - Mięso i jadalne podroby z gadów „np. z węży, żółwi, krokodylów”, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 60 00 - Mięso i jadalne podroby z wielbłądów i innych wielbłądowatych (Camelidae), świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 90 - Mięso i jadalne podroby z gołębi, fok, z dziczyzny, reniferów i innych zwierząt świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. z bydła, świń, owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, drobiu „ptactwa z gatunku Gallus domesticus, kaczek, gęsi, indyków i perliczek, królików, zajęcy, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich) i gadów)
Kod CN: 0208 90 10 - Mięso i jadalne podroby z gołębi domowych, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 90 30 - Mięso i jadalne podroby z dziczyzny (z wył. z królików, zajęcy i świń), świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 90 60 - Mięso i jadalne podroby z reniferów, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 90 70 - Żabie udka, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 90 98 - Mięso i jadalne podroby, świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. z bydła, świń, owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, drobiu „ptactwa z gatunku Gallus domesticus, kaczek, gęsi, indyków i perliczek, królików, zajęcy, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), gadów, zgołębi, z dziczyzny, reniferów i żabich udek)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8473 50 20 - Zespoły elektroniczne w równym stopniu odpowiednie do stosowania w dwu lub wiecej elektronicznych maszynach do pisania, redagowania tekstów, kalkulatorach lub pozostałych maszynach, urządzeniach i w sprzęcie, objętym dwiema lub więcej pozycjami od 8469 do 8472, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 6110 20 91 - Bluzy, pulowery, swetry rozpinane, kamizelki i podobne artykuły, męskie lub chłopięce, z bawełny, dziane (z wył. bluzek i pulowerów z kołnierzem polo lub golfem, z lekkiej i cienkiej dzianiny i kamizelek z podbiciem)
Kod CN: 8481 80 59 - Zawory do sterowania procesami (z wył. regulatorów temperatury, zaworów redukcyjnych, zaworów do sterowania olejowo-hydraulicznymi lub pneumatycznymi układami przenoszenia napędu, zaworów zwrotnych, zaworów bezpieczeństwa lub zaworów nadmiarowych, kranów, kurków i zaworów do zlewozmywaków, umywalek, bidetów, płuczek ustępowych, wanien łazienkowych i podobnych urządzeń i zaworów do grzejników centralnego ogrzewania)
Kod CN: 5603 14 10 - Włókniny, powleczone lub pokryte, gdzie indziej niesklasyfikowane, z włókien ciągłych chemicznych, o masie powierzchniowej > 150 g/m²
Kod CN: 5607 50 30 - Szpagat, powróz, linki i liny, z nylonu lub pozostałych poliamidów, lub poliestrów, nawet plecione lub oplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi, o masie liniowej <= 50.000 decyteksów "5 g/m"
Kod CN: 4303 10 90 - Odzież i dodatki odzieżowe, ze skór futerkowych (z wył. ze szczeniąt foczych z gatunku „harp” (whitecoat) lub ze szczeniąt foczych z gatunku „hooded” (blue-backs), rękawiczek ze skóry wyprawionej lub ze skór futerkowych, obuwia i nakryć głowy, i części do nich)
Kod CN: 3208 10 - Farby i pokosty, włącznie z emaliami i lakierami, na bazie poliestrów, rozproszonych lub rozpuszczonych w środowisku niewodnym; roztwory na bazie poliestrów, w lotnych rozpuszczalnikach organicznych, gdy masa rozpuszczalnika > 50% masy roztworu