0208 Mięso i jadalne podroby z królików, zajęcy, gołębi i innych zwierząt świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. z bydła, świń, owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, drobiu: „ptactwa z gatunku Gallus domesticus”, kaczek, gęsi, indyków i perliczek)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0208 10 - Mięso i jadalne podroby z królików lub zajęcy, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 10 10 - Mięso i jadalne podroby z królików domowych, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 10 90 - Mięso i jadalne podroby z królików niedomowych i zajęcy, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 30 00 - Mięso i jadalne podroby z naczelnych, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 40 - Mięso i jadalne podroby z wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 40 10 - Mięso z wielorybów, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 40 20 - Mięso z fok, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 40 80 - Mięso i jadalne podroby z wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. mięsa z fok i wielorybów)
Kod CN: 0208 50 00 - Mięso i jadalne podroby z gadów „np. z węży, żółwi, krokodylów”, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 60 00 - Mięso i jadalne podroby z wielbłądów i innych wielbłądowatych (Camelidae), świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 90 - Mięso i jadalne podroby z gołębi, fok, z dziczyzny, reniferów i innych zwierząt świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. z bydła, świń, owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, drobiu „ptactwa z gatunku Gallus domesticus, kaczek, gęsi, indyków i perliczek, królików, zajęcy, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich) i gadów)
Kod CN: 0208 90 10 - Mięso i jadalne podroby z gołębi domowych, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 90 30 - Mięso i jadalne podroby z dziczyzny (z wył. z królików, zajęcy i świń), świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 90 60 - Mięso i jadalne podroby z reniferów, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 90 70 - Żabie udka, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 90 98 - Mięso i jadalne podroby, świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. z bydła, świń, owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, drobiu „ptactwa z gatunku Gallus domesticus, kaczek, gęsi, indyków i perliczek, królików, zajęcy, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), gadów, zgołębi, z dziczyzny, reniferów i żabich udek)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2903 99 80 - Fluorowcowane pochodne węglowodorów aromatycznych (z wył. chlorobenzenu, o-dichlorobenzenu i p-dichlorobenzenu, heksachlorobenzenu (ISO) i DDT (ISO) (klofenotanu (INN), (1,1,1-trichloro-2,2-bis(p-chlorofenylo)etanu, pentachlorobenzenu (ISO), heksabromobifenyli i 2,3,4,5,6-pentabromoetylobenzenu)
Kod CN: 0204 50 39 - Kawałki mięsa z kóz, bez kości, świeże lub schłodzone
Kod CN: 2711 12 91 - Propan o czystości < 99 %, skroplony, do przeprowadzania procesu specyficznego, zdefiniowanego w uwadze dodatkowej 5 do działu 27
Kod CN: 3501 90 90 - Kazeiniany i pozostałe pochodne kazeiny
Kod CN: 8438 50 00 - Urządzenia do przemysłowego przyrządzania mięsa lub drobiu (z wył. urządzeń do gotowania i pozostałych urządzeń grzewczych oraz chłodzących czy mrożących)
Kod CN: 6204 22 10 - Komplety robocze, z bawełny, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych)
Kod CN: 9027 - Przyrządy i aparatura do analizy fizycznej lub chemicznej np. polarymetry, refraktometry, spektrometry, aparatura do analizy gazu lub dymu; przyrządy i aparatura do pomiaru lub kontroli lepkości, porowatości, rozszerzalności, napięcia powierzchniowego lub tym podobne; przyrządy i aparatura do mierzenia lub kontroli ilości ciepła, światła lub dźwięku, włącznie ze światłomierzami; mikrotomy
Kod CN: 1006 30 63 - Ryż średnioziarnisty, całkowicie bielony, parzony, nawet polerowany lub glazurowany
Kod CN: 6203 42 31 - Spodnie i bryczesy, z drelichu, męskie lub chłopięce (z wył. dzianych, roboczych, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki i slipów)