0208 Mięso i jadalne podroby z królików, zajęcy, gołębi i innych zwierząt świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. z bydła, świń, owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, drobiu: „ptactwa z gatunku Gallus domesticus”, kaczek, gęsi, indyków i perliczek)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0208 10 - Mięso i jadalne podroby z królików lub zajęcy, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 10 10 - Mięso i jadalne podroby z królików domowych, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 10 90 - Mięso i jadalne podroby z królików niedomowych i zajęcy, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 30 00 - Mięso i jadalne podroby z naczelnych, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 40 - Mięso i jadalne podroby z wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 40 10 - Mięso z wielorybów, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 40 20 - Mięso z fok, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 40 80 - Mięso i jadalne podroby z wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. mięsa z fok i wielorybów)
Kod CN: 0208 50 00 - Mięso i jadalne podroby z gadów „np. z węży, żółwi, krokodylów”, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 60 00 - Mięso i jadalne podroby z wielbłądów i innych wielbłądowatych (Camelidae), świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 90 - Mięso i jadalne podroby z gołębi, fok, z dziczyzny, reniferów i innych zwierząt świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. z bydła, świń, owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, drobiu „ptactwa z gatunku Gallus domesticus, kaczek, gęsi, indyków i perliczek, królików, zajęcy, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich) i gadów)
Kod CN: 0208 90 10 - Mięso i jadalne podroby z gołębi domowych, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 90 30 - Mięso i jadalne podroby z dziczyzny (z wył. z królików, zajęcy i świń), świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 90 60 - Mięso i jadalne podroby z reniferów, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 90 70 - Żabie udka, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 90 98 - Mięso i jadalne podroby, świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. z bydła, świń, owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, drobiu „ptactwa z gatunku Gallus domesticus, kaczek, gęsi, indyków i perliczek, królików, zajęcy, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), gadów, zgołębi, z dziczyzny, reniferów i żabich udek)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 1702 40 - Glukoza, w postaci stałej i syrop glukozowy, niezawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, i zawierające w stanie suchym >= 20% masy, ale < 50% masy fruktozy (z wył. cukru inwertowanego)
Kod CN: 6208 29 00 - Piżamy i koszule nocne, damskie lub dziewczęce, z materiałów włókienniczych (z wył. z bawełny lub z włókien chemicznych, dzianych, trykotów i peniuarów)
Kod CN: 1901 - Ekstrakt słodowy; przetwory spożywcze z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; przetwory spożywcze z mleka, śmietany, maślanki, serwatki, kefiru i podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierające kakao lub zawierające < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
Kod CN: 8113 00 40 - Odpady i złom z cermetali (z wył. popiołów i pozostałości zawierających cermetale)
Kod CN: 8445 - Maszyny do przygotowywania włókien tekstylnych; przędzarki, łączniarki lub skręcarki oraz pozostałe maszyny do wytwarzania przędzy włókienniczej (z wył. objętych pozycją 8444); motarki lub przewijarki, (włączając przewijarki wątkowe) włókiennicze oraz maszyny do przygotowania przędzy włókienniczej do stosowania na maszynach objętych pozycją 8446 lub 8447
Kod CN: 7208 26 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, o grubości >= 3 mm, ale < 4,75 mm, trawione, bez wzorów wypukłych
Kod CN: 7415 33 00 - Wkręty, śruby i nakrętki i artykuły podobne, z miedzi, gwintowane (inne niż haki gwintowane, śruby oczkowe, w tym z pierścieniem, wkręty "lag", korki, zatyczki itp., gwintowane)
Kod CN: 8702 90 - Pojazdy silnikowe do przewozu >= 10 osób razem z kierowcą (z wył. z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem samoczynnym (wysokoprężne lub średnioprężne) czy silnikiem elektrycznym, jako silnikami do napędu)
Kod CN: 8207 70 31 - Narzędzia trzpieniowe, do frezowania metalu, wymienne, z częścią roboczą z materiału innego niż ze spieku ceramiczno-metalowego