0208 Mięso i jadalne podroby z królików, zajęcy, gołębi i innych zwierząt świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. z bydła, świń, owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, drobiu: „ptactwa z gatunku Gallus domesticus”, kaczek, gęsi, indyków i perliczek)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0208 10 - Mięso i jadalne podroby z królików lub zajęcy, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 10 10 - Mięso i jadalne podroby z królików domowych, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 10 90 - Mięso i jadalne podroby z królików niedomowych i zajęcy, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 30 00 - Mięso i jadalne podroby z naczelnych, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 40 - Mięso i jadalne podroby z wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 40 10 - Mięso z wielorybów, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 40 20 - Mięso z fok, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 40 80 - Mięso i jadalne podroby z wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. mięsa z fok i wielorybów)
Kod CN: 0208 50 00 - Mięso i jadalne podroby z gadów „np. z węży, żółwi, krokodylów”, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 60 00 - Mięso i jadalne podroby z wielbłądów i innych wielbłądowatych (Camelidae), świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 90 - Mięso i jadalne podroby z gołębi, fok, z dziczyzny, reniferów i innych zwierząt świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. z bydła, świń, owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, drobiu „ptactwa z gatunku Gallus domesticus, kaczek, gęsi, indyków i perliczek, królików, zajęcy, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich) i gadów)
Kod CN: 0208 90 10 - Mięso i jadalne podroby z gołębi domowych, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 90 30 - Mięso i jadalne podroby z dziczyzny (z wył. z królików, zajęcy i świń), świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 90 60 - Mięso i jadalne podroby z reniferów, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 90 70 - Żabie udka, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0208 90 98 - Mięso i jadalne podroby, świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. z bydła, świń, owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, drobiu „ptactwa z gatunku Gallus domesticus, kaczek, gęsi, indyków i perliczek, królików, zajęcy, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), gadów, zgołębi, z dziczyzny, reniferów i żabich udek)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2917 33 00 - Ortoftalany dinonylu lub didecylu
Kod CN: 2815 11 00 - Wodorotlenek sodu [soda kaustyczna], stały
Kod CN: 8523 29 - Nośniki magnetyczne do rejestrowania dźwięku lub innych zjawisk (z wył. kart zawierających pasek magnetyczny i produktów objętych działem 37)
Kod CN: 7005 21 80 - Szkło typu „float” i szkło o powierzchni szlifowanej, w arkuszach, barwione w całej masie, nieprzezroczyste, powleczone lub jedynie szlifowane powierzchniowo, ale nieobrobione inaczej, o grubości > 4,5 mm (z wył. szkła zbrojonego lub z warstwą pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową)
Kod CN: 3203 00 - Środki barwiące pochodzenia roślinnego lub zwierzęcego, włącznie z ekstraktami barwiącymi ( z wył. czerni kostnej), nawet zdefiniowane chemicznie; preparaty na bazie środków barwiących pochodzenia roślinnego lub zwierzęcego, w rodzaju stosowanych do barwienia dowolnych materiałów lub stosowanych jako elementy składowe do produkcji preparatów barwiących (z wył. wyrobów objętych pozycją 3207, 3208, 3209, 3210, 3213 i 3215)
Kod CN: 8528 71 99 - Aparatura odbiorcza dla telewizji, nawet zawierająca odbiorniki radiowe lub aparaturę do zapisu lub odtwarzania dźwięku lub obrazu, nieprzeznaczona do włączenia wyświetlacza lub ekranu wideo (z wył. tunerów wideo, set-top boksy z funkcją komunikacyjną)
Kod CN: 2205 - Wermut i pozostałe wina ze świeżych winogron aromatyzowane roślinami lub substancjami aromatycznymi
Kod CN: 8204 11 00 - Klucze maszynowe ręczne, włączając klucze dynamometryczne, z metalu nieszlachetnego, nienastawne
Kod CN: 9033 00 90 - Części i akcesoria do maszyn, urządzeń, przyrządów lub aparatury, objętych działem 90, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 2937 90 00 - Hormony, naturalne lub syntetyczne; ich pochodne i analogi strukturalne, stosowane głównie jako hormony (z wył. hormonów polipeptydowych, hormonów proteinowych i hormonów glikoproteinowych, hormonów sterydowych, hormonów katecholaminy, prostaglandyn, tromboksanów i leukotrienów, ich pochodnych i analogów strukturalnych, i pochodnych aminokwasów, i produktów z 3002 10)