2204 29 22 Wina białe produkowane w Bordeaux, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
Kod CN 2204 29 22 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1604 14 31 - Tuńczyk żółtopłetwy „Thunnus albacares”, przetworzony lub zakonserwowany, cały lub w kawałkach, w oleju roślinnym (z wył. mielonego)
-
Kod CN: 1006 10 - Ryż niełuskany
-
Kod CN: 8544 49 91 - Druty i kable, do napięć <= 1000 V, izolowane, niewyposażone w złącza, o średnicy pojedynczego przewodu > 0,51 mm, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 4408 39 - Arkusze na forniry, włącznie z otrzymanymi przez cięcie drewna warstwowego, na sklejkę lub na podobne drewno warstwowe i inne drewno, przetarte wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane, łączone na długość lub łączone stykowo, o grubości <= 6 mm, z drewna tropikalnego (z wył. z ciemnoczerwonego meranti, jasnoczerwonego meranti i meranti bakau)
-
Kod CN: 2841 90 85 - Sole tlenowych lub nadtlenowych kwasów metalicznych (z wył. chromianów i dichromianów; nadtlenochromianów, manganinów, manganianów i nadmanganianów, molibdenianów, wolframianów, cynkanów i wanadanów)
-
Kod CN: 1103 19 90 - Kasze i mączki ze zbóż (z wył. pszenicy, owsa, kukurydzy, ryżu, żyta i jęczmienia)
-
Kod CN: 2902 50 00 - Styren
-
Kod CN: 0813 50 12 - Mieszanki z suszonych owoców papai, tamarynd, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, niezawierające śliwek
-
Kod CN: 0403 90 91 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, o zawartości tłuszczu mlecznego <= 3% masy (z wył. w stałej postaci i jogurtu)
-
Kod CN: 0105 99 50 - Perliczki domowe, żywe, o masie > 185 g