2204 29 82 Wina ze szczepu, bez ChNP i ChOG, produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj. (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
Kod CN 2204 29 82 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2941 20 - Streptomycyny i ich pochodne; ich sole
-
Kod CN: 9110 12 00 - Niekompletne mechanizmy zegarków, zmontowane
-
Kod CN: 8423 20 - Wagi do ciągłego ważenia towarów na przenośnikach
-
Kod CN: 8479 90 70 - Części maszyn i urządzeń mechanicznych posiadające indywidualne funkcje, z żeliwa lub staliwa, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0910 91 90 - Mieszanki różnych rodzajów przypraw korzennych, rozgniatane lub mielone (z wył. curry)
-
Kod CN: 2829 90 80 - Bromiany i nadbromiany (z wył. bromianów sodu i bromianów potasu); jodany i nadjodany
-
Kod CN: 0304 49 90 - Filety z ryb, gdzie indziej niesklasyfikowane, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8301 30 00 - Zamki, w rodzaju stosowanych do mebli, z metalu nieszlachetnego
-
Kod CN: 7216 31 90 - Ceowniki, z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, o wysokości > 220 mm
-
Kod CN: 1602 31 80 - Mięso lub podroby z indyka, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające < 57 % masy mięsa (bez kości) lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)